Donald Glover wordt een film in plaats van een Disney+ serie

Donald Glover, bekend om zijn veelzijdige talent en geliefd onder Star Wars-fans, brengt ons iets verrassends. Zijn Lando-serie, die oorspronkelijk voor Disney+ bedoeld was, verandert nu in een volwaardige film binnen het uitgebreide Star Wars-universum.

De Koersverandering van Lando

Volgens Stephen Glover, Donald’s broer én uitvoerend producent van Atlanta, maakt Lando een belangrijke verandering door. In plaats van een serie voor Disney+, wordt er nu ingezet op een filmproductie. Een dergelijke plotwending is als een onverwachte wending in een sterrenstelsel ver, ver weg. Deadline heeft deze informatie bevestigd, wat voor veel Star Wars-liefhebbers een reden is om reikhalzend uit te kijken naar het resultaat, vooral na de stakingen van WGA en SAG-AFTRA.

Stephen Glover lichtte toe: “Het wordt zelfs geen show. Op dit moment is het idee om er een film van te maken. Vanwege de staking lijkt het wel een groot doorgeefspel.”

Herinneringen aan Lando’s Eerste Optreden

Voor wie het zich misschien niet herinnert, maakte de jonge Lando Calrissian zijn debuut in Ron Howard’s “Solo: A Star Wars Story”. Hoewel de film destijds niet het gewenste kassucces was met een wereldwijde opbrengst van $392,9M, blijft Calrissian geliefd onder de fans. Vooral na Billy Dee Williams’ iconische vertolking in meerdere Star Wars-projecten.

Toekomstplannen van Disney

In december 2020 vermeldde een investeerdersgesprek nog dat Lando onderdeel zou worden van de Disney+ Star Wars line-up. Echter, Disney lijkt een pas op de plaats te maken wat betreft hun grote merken zoals Star Wars en Marvel. Er zijn zelfs fans die denken dat het hoogtepunt van superhelden en ruimtewizards voorbij is. De stilte die door de WGA en SAG-AFTRA stakingen is ontstaan, kan wellicht het moment zijn waarop de studio alles opnieuw evalueert.

Conclusie

Donald Glover’s betrokkenheid bij het “Star Wars” universum blijft fans en critici fascineren. Met de komst van een Lando film in plaats van een serie, zijn de verwachtingen hooggespannen. Wij bij Panda Bytes kijken uit naar deze nieuwe toevoeging aan het “Star Wars” universum en zullen onze lezers voorzien van de laatste updates en inzichten over dit veelbelovende project.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning