Duik in het Quantum Realm met “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” op Disney+

Het Marvel Cinematic Universe (MCU) zet zijn heroïsche mars voort met de derde aflevering in de Ant-Man franchise, genaamd “Ant-Man and The Wasp: Quantumania”. Deze spannende en humorvolle rit staat nu op Disney+ en belooft een avontuur boordevol actie en intrigerende quantumfysica.

“Quantumania” biedt fans een terugkeer naar de geliefde personages Scott Lang / Ant-Man en Hope Pym / Wasp, gespeeld door Paul Rudd en Evangeline Lilly. Ze worden vergezeld door veteranen uit de serie zoals Michael Douglas als Hank Pym, de oorspronkelijke Ant-Man, en Michelle Pfeiffer als Janet Van Dyne, beter bekend als de eerste Wasp. De film verwelkomt ook nieuwe gezichten in de cast met Kathryn Newton als Cassie Lang, Scott’s dochter, en Jonathan Majors, die de beruchte tijdreizende schurk, Kang the Conqueror, speelt.

“Quantumania” gaat verder waar “Ant-Man and the Wasp” en “Avengers: Endgame” eindigden. Na de opzienbarende gebeurtenissen van “Endgame” worstelt Scott Lang om zijn leven weer op de rails te krijgen en een goede vader te zijn voor zijn dochter. Terwijl hij dit doet, wordt de wereld geconfronteerd met de bedreiging van Kang the Conqueror. Een ding is zeker, Lang en zijn familie en vrienden zullen alles moeten geven om deze formidabele vijand te verslaan.

Een van de meest intrigerende aspecten van “Quantumania” is ongetwijfeld het Quantum Realm. Fans die de eerdere films hebben gezien, weten dat dit mysterieuze rijk van subatomair formaat een cruciale rol speelde in het MCU, vooral in de gebeurtenissen van “Avengers: Endgame”. Het lijkt erop dat het Quantum Realm nog meer geheimen en verrassingen zal onthullen in “Quantumania”.

Als officiële aftrap van Phase 5 van het MCU, belooft “Ant-Man and The Wasp: Quantumania” nieuwe verhaallijnen, personages en avonturen. Hoewel we misschien nog niet alle details kennen, kunnen we met zekerheid zeggen dat Marvel-liefhebbers klaar zitten voor een geweldige tijd.

Dus maak je popcorn klaar, zoek een comfortabele plek op de bank en bereid je voor op een quantum-groot avontuur met “Ant-Man and The Wasp: Quantumania”, nu streaming op Disney+.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning