Eddie Murphy Schittert in de Kerstfilm: Candy Cane Lane

Voor het eerst duikt Eddie Murphy in de wereld van kerstfilms, en wij zijn absoluut hier voor! Eddie, de onbetwiste komische legende, is eindelijk te zien in een feestelijke rol die zijn fans absoluut zal verrassen en vermaken.

Een Primeur voor Eddie Murphy

Geloof het of niet, maar voor “Candy Cane Lane” had Eddie Murphy nog nooit de hoofdrol gespeeld in een kerstfilm. Na zijn recente succes op Netflix met de komedie “You People”, zet hij zijn zinnen op de kerstperiode. Dankzij Prime Video krijgen we een eerste glimp van Eddie’s magische kerstavontuur.

Het Magische Verhaal

In deze feestelijke komedie speelt Eddie Murphy de rol van Chris, een man vastbesloten om de jaarlijkse kersthuisversieringswedstrijd van zijn buurt te winnen. Alles neemt echter een interessante wending wanneer Chris onbedoeld een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper, gespeeld door Jillian Bell. In haar poging om Chris te helpen, spreekt ze een magische spreuk uit die de 12 Dagen van Kerstmis tot leven brengt, wat leidt tot chaos in het hele stadje. Samen met zijn vrouw Carol, vertolkt door Tracee Ellis Ross, en hun drie kinderen, gaat Chris de race tegen de klok aan om de spreuk van Pepper te verbreken, te strijden tegen magische karakters, en Kerstmis voor iedereen te redden.

De Sterrencast

Afgezien van Murphy, Bell en Ross, herbergt “Candy Cane Lane” een scala aan talent, waaronder Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas en nog vele anderen. Bovendien zien we Eddie weer samenwerken met zijn “Boomerang” regisseur Reginald Hudlin.

Inspiratie en Achtergrond

De film “Candy Cane Lane” is geïnspireerd door de echte ervaringen van scenarioschrijver Kelly Younger in El Segundo, Californië. In combinatie met het talent van Eddie Murphy en een fantastische cast, is het geen wonder dat de film al veel aandacht heeft gekregen vóór zijn wereldwijde première op Prime Video op 1 december 2023.

Conclusie

Eddie Murphy duikt het kerstseizoen in met een film die belooft vol humor, magie en feestvreugde te zitten. “Candy Cane Lane” wordt zonder twijfel een onmisbare film voor deze feestdagen. Markeer die datum en bereid je voor op een hilarisch avontuur!

Bij Panda Bytes zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en films. Blijf bij ons voor meer inzichten en updates uit de entertainmentwereld. Mis nooit een beat met Panda Bytes!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning