Eerste Blik op de Nieuwe Westerse Serie LAWMEN: BASS REEVES door Taylor Sheridan

Introductie

Paramount+ heeft een teaser trailer onthuld voor de spinoff van Yellowstone, getiteld Lawmen: Bass Reeves. De serie belicht de nieuwe westerse reeks geproduceerd door Taylor Sheridan en toont David Oyelowo als Bass Reeves, een historische figuur die de eerste zwarte Amerikaanse ondermaarschalk was die diende in de gebieden voorbij de Mississippi-rivier.

Over Bass Reeves

Bass Reeves wordt beschouwd als “de grootste frontierheld uit de Amerikaanse geschiedenis” en wordt ook gezien als de inspiratie voor ‘The Lone Ranger’. Tijdens de periode na de Wederopbouw werkte hij als federale vredesambtenaar in het Indian Territory en slaagde erin meer dan 3.000 gevaarlijke criminelen te vangen zonder ooit gewond te raken.

De Serie

De reeks wordt omschreven als een anthologie die zich bij elke wending richt op een “verschillende frontierheld”. David Oyolowo sprak over zijn ervaring met de rol: “De verhalen die Jess en ik willen vertellen, zijn grensverleggend en zitten vol met personages die we zelden op het scherm hebben gezien. De buitengewone verhalen van Bass Reeves zijn hier een perfect voorbeeld van.”

Taylor Sheridan’s samenwerking om deze verhalen aan het grootste publiek te vertellen wordt verder benadrukt door de inzet van ViacomCBS en hun prominente merkplatforms, samen met de ervaren producers van 101 Studios.

De Cast

Naast David Oyolowo omvat de cast:

  • Dennis Quaid als Sherrill Lynn, een Deputy U.S. Marshall
  • Barry Pepper als Esau Pierce, “de leider van de 1st Cherokee Mounted Rifles”
  • Garrett Hedlund als Garrett Montgomery
  • Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Shae Whigham, en Grantham Coleman.

Recentelijk is Donald Sutherland toegevoegd aan de reeks en zal rechter Isaac Parker vertolken, een imposante figuur in het Fort Smith Courthouse.

Productiedetails

Lawmen: Bass Reeves is gecreëerd voor televisie door Chad Feehan, die ook de rol van showrunner op zich neemt. De opnames vinden momenteel plaats in Texas.

Afsluiting

Met deze boeiende cast en intrigerende verhaallijnen belooft Lawmen: Bass Reeves een must-see te worden voor liefhebbers van het western genre en historische series. Verwacht diepgravende karakters en een gedetailleerde weergave van de Amerikaanse frontiergeschiedenis.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning