Eerste Blik op ‘Interview with the Vampire’ Seizoen 2 en Nieuwe Foto’s

Het tweede seizoen van AMC’s ‘Interview with the Vampire’ begint met een boeiende scène waarin Louis (Jacob Anderson) en Armand (Assad Zaman) elkaar leren kennen.

AMC heeft tijdens hun New York Comic Con-panel de allereerste scène van het langverwachte tweede seizoen van Anne Rice’s ‘Interview with the Vampire’ onthuld. Gelukkig hebben ze deze later ook online beschikbaar gesteld. De bijna vier minuten durende scène toont Santiago (Ben Daniels) die een groep, waaronder Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) en Claudia (nu vertolkt door Delainey Hayles), naar een herenhuis leidt. Na het in kaart brengen van het gebouw en het inschatten van het aantal mensen binnen, gaan Santiago en de meeste groepsleden naar binnen om zich te voeden met de nietsvermoedende bewoners. Louis (Jacob Anderson) en Armand (Assad Zaman), echter, blijven buiten, flirterig en elkaar beter leren kennen. Hoewel niet getoond, keren ook Sam Reid als Lestat en Eric Bogosian als Daniel Molloy terug voor seizoen twee. Seizoen één ging in première op 2 oktober 2022 en eindigde op 6 november 2022. Seizoen twee wordt momenteel opgenomen in Praag en mikt op een première in 2024.

Over de Serie

Gebaseerd op de bestverkochte boekenserie van Anne Rice, is ‘Interview with the Vampire’ gecreëerd door Rolin Jones, die tevens fungeert als showrunner en uitvoerend producent. Andere uitvoerend producenten zijn Mark Johnson, Mark Taylor, Christopher Rice en de overleden Anne Rice.

Het verhaal, met dank aan AMC, speelt zich af in een luxe appartement dat een hele verdieping van een hoog gebouw beslaat. Hier heeft de vampier een interview gegeven aan de man die hij eens als onwaardig beschouwde. De journalist Daniel Molloy is erop gebrand om het interview dat hij 40 jaar eerder miste, opnieuw te bemachtigen. Het verhaal volgt Louis’ epische liefdesverhaal, de gevaren van onsterfelijkheid, zoals verteld aan journalist Daniel Molloy. Beperkt door de grenzen van het leven als een zwarte man in het New Orleans van de jaren 1900, kan Louis Lestat’s aanbod om zich bij hem te voegen als vampiergezel niet weerstaan. Maar de verleidelijke nieuwe krachten van Louis komen met een prijs en de introductie van Lestat’s nieuwste leerling, de kindervampier Claudia, zet hen al snel op een decennialang pad van wraak en verzoening.

Het blijft echter nog onduidelijk wanneer en waar ‘Interview with the Vampire’ seizoen 2 in Nederland te zien zal zijn. Het eerste seizoen is tot op heden ook nog niet uitgezonden in Nederland. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, verwachten wij dat de serie in de toekomst mogelijk te zien zou zijn op Disney+. We blijven dit nauwlettend in de gaten houden en zullen updates delen zodra er meer informatie beschikbaar is.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning