Eerste Officiële Trailer voor Sofia Coppola’s ‘Priscilla’ Verschenen – Het Priscilla Presley Biopic met Cailee Spaeny in de Hoofdrol

A24, het gerenommeerde productiebedrijf, heeft de eerste officiële trailer voor ‘Priscilla’ vrijgegeven, de nieuwste film van schrijfster-regisseur Sofia Coppola, gebaseerd op het autobiografische boek ‘Elvis and me’ uit 1985.

Sofia Coppola’s ‘Priscilla’: Een Fascinerende Verkenning van de Familie Presley

Vorig jaar konden we genieten van Baz Luhrmann’s ‘Elvis’, en nu is het tijd voor Sofia Coppola’s ‘Priscilla’. Het is een boeiende tijd voor liefhebbers van het genre die geïnteresseerd zijn in een diepgaande verkenning van de Presley-familie door de lens van gedurfde en vernieuwende filmmakers.

De Sterrencast van ‘Priscilla’

‘Priscilla’ schittert met Cailee Spaeny in de titelrol en Jacob Elordi die de rol van Elvis op zich neemt. In Luhrmann’s film werden de rollen respectievelijk gespeeld door Olivia DeJonge en Austin Butler. Butler begon serieuze buzz te genereren voor zijn uitvoering en was ook gecast op het moment van de release van Elvis in ‘Dune: Part Two’. Spaeny is momenteel bezig met de opnames voor Fede Álvarez’s Alien film, waarin zij de hoofdrol speelt.

Officiële Synopsis van de Film ‘Priscilla’

Wanneer de tiener Priscilla Beaulieu Elvis Presley ontmoet op een feestje, wordt de man die al een meteorische rock-‘n-roll-superster is, iemand heel onverwacht in privé momenten: een opwindende crush, een bondgenoot in eenzaamheid, een kwetsbare beste vriend. Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola het ongeziene deel van een groot Amerikaans mythe in Elvis en Priscilla’s lange hofmakerij en tumultueuze huwelijk, van een Duitse legerbasis tot zijn droomwereld landgoed bij Graceland, in dit diep gevoelde en ravishingly gedetailleerde portret van liefde, fantasie en roem. ‘Priscilla’ gaat in première in de bioscoop deze oktober.

Een Blik op de Toekomstige Vertoningen van ‘Priscilla’

Volgens Variety overweegt de studio de film te vertonen op het Filmfestival van Venetië in september, waar ook films zoals Michael Mann’s ‘Ferrari’, Yorgos Lanthimos’ ‘Poor Things’, Pablo Larraín’s ‘El Conde’ of Michael Franco’s ‘Memory’ te zien zouden zijn. Luca Guadagnino’s ‘Challengers’ zou daar ook kunnen worden vertoond, zij het buiten competitie.

Miguel Fernández, een Passionele Filmliefhebber

Miguel Fernández is een Spaanse student wiens tweede passie in het leven films zijn. Zijn favoriete film aller tijden is ‘The Lord of the Rings’, maar hij is ook een grote Star Wars fan. Echter, fantasy films zijn niet zijn enige kopje thee, aangezien auteurs zoals Scorsese, Fincher, Kubrick of Hitchcock een obsessie voor hem zijn geweest sinds hij de taal van het filmmaken begon te begrijpen. Hij is die persoon die een zwart-witfilm zal kijken, gewoon omdat hij in zwart-wit is.

Kortom, de film ‘Priscilla’ belooft een diepgaande en emotionele kijk op het leven van Priscilla Presley te bieden, en fans van de regisseur Sofia Coppola en de hoofdrolspelers kijken er reikhalzend naar uit.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning