Eerste Trailer van “Totally Killer”: Een Nostalgische Reis naar de Jaren ’80

Introductie

De jaren ’80. Een tijdperk van iconische muziek, opvallende mode en gedenkwaardige films. Het nieuwe horrorfilm “Totally Killer” belooft een spannende trip terug naar dit geliefde decennium.

Het Verhaal

De film draait om Jamie, gespeeld door de ster uit Sabrina, Kiernan Shipka. Jamie is een tiener die een leuke tijd wil beleven met haar vrienden tijdens Halloween. Echter, haar overbezorgde moeder (vertolkt door Modern Family’s Julie Bowen) houdt haar strak in de teugels. En met goede reden: 35 jaar geleden werden haar vrienden vermoord door een man die bekend staat als de Sweet Sixteen Killer. Wanneer Jamie oog in oog komt te staan met deze gemaskerde moordenaar, wordt ze terug in de tijd getransporteerd naar 1987. Hier moet ze alles op alles zetten om de moordenaar te stoppen voordat hij zijn moordtocht begint.

Sfeer en Inspiratie

Hoewel de trailer van “Totally Killer” doet denken aan “Back to the Future”, brengt de film een unieke mix van “Hot Tub Time Machine” en “Halloween” vibes. Het resultaat? Een modern slasher-avontuur dat je niet wilt missen.

Cast en Release

Naast Kiernan Shipka en Julie Bowen, schitteren ook Olivia Holt, Jonathan Potts, Charlie Gillespie, Lochlyn Munro en Ant-Man’s Randall Park in deze film. Olivia Holt vertolkt de tiener versie van Jamie’s moeder Pam.

Interessant om te vermelden is dat Julie Bowen eerder dit jaar sprak over het ongemak van in het openbaar gezien worden met Nolan Gould, die haar zoon Luke speelde in Modern Family. Het lijkt erop dat sterren ook maar gewone mensen zijn met hun eigen unieke uitdagingen.

“Totally Killer” zal vanaf 6 oktober beschikbaar zijn op Prime Video.

Conclusie

De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze nostalgische horrorfilm. Of het nu de intrigerende verhaallijn, de sterrencast of de nostalgische vibes zijn, “Totally Killer” belooft een hit te worden voor horrorliefhebbers en jaren ’80 aficionado’s. Markeer 6 oktober in je kalender en maak je klaar voor een huiveringwekkende reis terug in de tijd.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning