Elke Nummer Op De ‘Blue Beetle’ Soundtrack

De langverwachte soundtrack voor de film ‘Blue Beetle’ is eindelijk uitgebracht. Deze film, geregisseerd door Ángel Manuel Soto, vertelt het verhaal van Jaime Reyes (gespeeld door Xolo Maridueña). Na een buitenaardse gebeurtenis fuseert een Blue Beetle-scarabee met zijn lichaam, waardoor hij een krachtig exoskelet krijgt.

Jaime Reyes: Een Superheld met een Twist

Jaime Reyes is niet zomaar een superheld. Deze film is de allereerste live-action superheldenfilm met een Latino hoofdrolspeler. Xolo Maridueña, bekend van Cobra Kai, neemt de rol op zich. Andere acteurs in de film zijn Bruna Marquezine, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo en Susan Sarandon.

Wie Heeft De Soundtrack Gecomponeerd?

De verantwoordelijke voor de betoverende melodieën van ‘Blue Beetle’ is niemand minder dan Bobby Krlic, beter bekend onder zijn artiestennaam The Haxan Cloak. Zijn eerdere werken bevatten soundtracks voor films zoals Midsommar en Beau Is Afraid, maar ook voor de TV-serie Snowpiercer en het videogame Returnal. Bovendien heeft hij samengewerkt met artiesten zoals Father John Misty, Khalid en Troye Sivan.

Krlic’s passie voor deze soundtrack is duidelijk. Hij uitte zijn enthousiasme over het project en zei: “Het was altijd een droom van mij om de muziek voor een superheldenfilm te schrijven. Ángel liet mij zien dat hij iets anders wilde, iets niet-traditioneels dat impact zou hebben.”

De Beoordeling

Hoewel ‘Blue Beetle’ veel aandacht heeft getrokken vanwege zijn unieke perspectief en verhaal, omschreef NME de film als “slechts matig afleidend”. Desondanks wordt de inspanning om de eerste Latino superheld in een DC-film te introduceren, geprezen.

Conclusie

‘Blue Beetle’ belooft een film te zijn die anders is dan de gebruikelijke superheldenfilms. Met zijn sterrencast, intrigerende plot en adembenemende soundtrack, is het zeker een film die dit jaar op ieders kijklijst zou moeten staan.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning