Series die je deze week moet zien op streamingdiensten

Veel nieuwe series deze week deze 5 mag je niet missen.

Dit weekend zijn er weer veel nieuwe series te zien, maar welke zijn nu echt interessant voor jou? Wij hebben 5 toppicks voor je op een rij gezet die je onder andere op Netflix en HBO Max kunt bekijken. Deze series zijn absoluut de moeite waard om te kijken en bieden iets voor iedereen.

De beste series op Netflix, HBO Max en Disney+ deze week Als je benieuwd bent naar wat er allemaal te zien is op Netflix, HBO Max en andere streamingdiensten, dan zijn dit onze aanraders:

The Last of Us (vanaf 16 januari) | HBO Max

Deze game is misschien wel een van de grootste hits op de PlayStation en het is geen wonder dat HBO Max er graag een serie van wilde maken. Met een grote naam als Pedro Pascal in de hoofdrol en een verhaal dat zich afspeelt 20 jaar na de moderne beschaving in de Verenigde Staten is vernietigd, is dit een serie die je absoluut niet wilt missen.

2 Servant (seizoen 4) | Apple TV+ Voor de liefhebbers van horror is Servant een must-see. Het vierde en laatste seizoen is vanaf dit weekend te zien op Apple TV+ en vol

Hunters (seizoen 2) | Amazon Prime Video

Al Pacino speelt een belangrijke rol in Hunters, een intense thriller waarin een groep jagers op zoek gaat naar de grootste Nazi uit de geschiedenis: Adolf Hitler. In dit verhaal houdt hij zich in Zuid Amerika schuil. Gaat het de Hunters lukken om hem te vinden? Het tweede seizoen van Hunters is vanaf dit weekend te zien op Amazon Prime Video.

4 Vikings Valhalla (seizoen 2) | Netflix

Vikings was al een enorm succes en Valhalla gaat daar nog eens overheen. De spin-off trekt veel kijkers op Netflix en heeft een nieuwe generatie helden die hun eigen lot bepalen en geschiedenis schrijven.

5 Welcome to Chippendales Disney+

Welcome to Chippendales is een nieuwe docuserie op Disney+ die zich richt op het waargebeurde verhaal van de oprichter van de beroemde mannelijke stripgroep, Somen Banerjee. De serie geeft een uniek kijkje in het leven van Banerjee, een Indiase immigrant die zijn droom waarmaakte en een van de grootste mannelijke stripimperiums creëerde. De show belooft een intrigerend en verrassend verhaal te zijn, dat zeker de moeite waard is om te kijken, ongeacht of je de doelgroep bent of niet.

Dit zijn onze toppicks voor deze week, maar er zijn nog veel meer geweldige series te zien op streamingdiensten. Blijf dus zeker onze website in de gaten houden voor meer aanraders. Of je nu op zoek bent naar spanning, drama, comedy of iets anders, er is genoeg te kiezen. Wij hopen dat onze lijst je helpt bij het vinden van jouw volgende binge-watch. En onthoud, als je eenmaal begint met kijken, is het moeilijk om te stoppen!

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning