‘Ferrari’: Neon verkrijgt distributierechten voor Adam Driver’s Biografie, Gepland voor Kerstuitgave

Neon heeft zich gevestigd als de winnaar van een zeer competitieve biedingsstrijd om de door Michael Mann geregisseerde biografie Ferrari, met in de hoofdrol Adam Driver.

Neon Wint Distributierechten op Ferrari

Eén van de meest spraakmakende titels van dit najaar, Michael Mann’s Ferrari, is eindelijk verworven voor distributie. Naar verluidt zal Neon de film uitbrengen in de bioscopen op eerste kerstdag na een verhitte biedingsoorlog die ook A24, een grote studio, en een streamingdienst omvatte. STX Entertainment zal de wereldwijde distributie verzorgen. De specifieke namen van de laatste twee werden niet gegeven, maar Apple lijkt een goede thuishaven voor een Michael Mann-film.

Adam Driver als Enzo Ferrari

Het verhaal volgt Adam Driver als Enzo Ferrari, een voormalige Formule 1-coureur met huwelijksproblemen terwijl hij rouwt om het verlies van een zoon en nauwelijks zorgt voor de ander, terwijl het bedrijf dat hij heeft opgericht op hoge snelheid afstevent op een faillissement. De film speelt zich af in de zomer van 1957, en hij zal alles inzetten om de iconische Mille Miglia-race te winnen.

Sterrencast

Troy Kennedy Martin schreef het script, dat door de regisseur van Heat, Michael Mann, werd geregisseerd. Penélope Cruz speelt Laura Ferrari, Enzo’s vrouw en medeoprichter van het bedrijf. Shailene Woodley maakt ook deel uit van de cast als Enzo’s minnares Lina Lardi, samen met Jack O’Connell als Peter Collins, Patrick Dempsey als Piero Taruffi, Gabriel Leone als Alfonso De Portago, en Sarah Gadon als Linda Christian.

Neon’s indrukwekkende film line-up

Ferrari is de laatste titel die zich voegt bij Neon’s 2023 line-up, samen met de al uitgebrachte Infinity Pool, William Oldroyd’s Eileen, met in de hoofdrollen Anne Hathaway en Thomasin McKenzie, Kitty Green’s The Royal Hotel, geleid door Julia Garner, en Sanctuary van Zachary Wigon, met in de hoofdrollen Margaret Qualley en Christopher Abbott. Ze hebben ook Cannes lievelingen Anatomy of a Fall (die de Palme d’Or won), door Justine Triet, en Alice Rohrwacher’s La Chimera. De indie-studio is op dreef op het Franse festival na het winnen van de hoofdprijs in 2019 (Parasite), 2021 (Titane), 2022 (Triangle of Sadness), en 2023.

Volg Panda Bytes voor de laatste updates over de meest verwachte filmreleases en krijg exclusieve inzichten in de wereld van films en entertainment.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning