Funny Woman’: De nieuwe Britse comedy hit van Sky Show Time

Er zijn van die verhalen die je raken, die je inspireren en je laten nadenken over de wereld waarin we leven. “Funny Woman”, de nieuwste Britse comedyserie van Sky Max, is zo’n verhaal. Het is meer dan een verhaal. Het is een lachwekkende, hartverwarmende en soms hartverscheurende reis door de turbulente jaren ’60 in het Verenigd Koninkrijk.

De serie, die op 9 februari 2023 in première ging, volgt de avonturen van Barbara, een jonge, bruisende vrouw uit Blackpool. Barbara is niet je typische jonge vrouw van die tijd. Ze is dapper, ze is brutaal en ze heeft een stem die ze niet bang is om te gebruiken – zelfs in de door mannen gedomineerde wereld van comedy.

Barbara’s verhaal begint wanneer ze de beperkingen van haar thuisstad, het seksistische Blackpool, verlaat en naar het bruisende Londen van de ‘swinging sixties’ trekt. Haar komische talent wordt al snel opgemerkt door een impresario, die haar een kleine rol in een sitcom bezorgt. Maar niet iedereen is meteen overtuigd van haar talent.

Ondanks haar unieke komische timing en haar vermogen om elke scène die ze speelt te stelen, heeft de baas van de omroep zijn twijfels. Haar onbekende naam en haar accent, dat voor sommigen misschien ‘dom’ klinkt, vormen obstakels op haar pad naar roem. Maar zoals elke goede comedy, zit er ook een dosis drama in “Funny Woman”. Barbara zal deze obstakels moeten overwinnen om haar plek in de spotlight te veroveren.

De cast van “Funny Woman” is net zo indrukwekkend als het verhaal zelf. Gemma Arterton, Tom Bateman, David Threlfall en Rosie Cavaliero brengen hun personages tot leven met uitmuntende prestaties die zowel authentiek als vermakelijk zijn.

“Funny Woman” is een serie die ons eraan herinnert dat we, ongeacht ons geslacht, onze afkomst of ons accent, allemaal een stem hebben die het waard is om gehoord te worden. Het is een serie die ons eraan herinnert dat humor geen grenzen kent en dat een lach soms de krachtigste stem van allemaal kan zijn.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning