Gal Gadot’s Cleopatra Film Brengt Herinneringen Terug aan een 60 Jaar Oude Flop Die Alles Veranderde

De Controverse Rond de Cleopatra Film van Gal Gadot

In 2020 werd Gadot gecast als Cleopatra in een epische film die haar zou herenigen met Wonder Woman regisseur Patty Jenkins. Jenkins werd uiteindelijk vervangen door Keri Skogland van ‘The Falcon and the Winter Soldier’. Sindsdien is het project blijven hangen in ontwikkelingsproblemen, en heeft zelfs van studio gewisseld, van Universal naar Paramount. Ondanks deze veranderingen blijft de film controversieel omdat Gadot, een Israëlische actrice, werd gecast als Cleopatra, een Egyptische koningin, wat leidde tot beschuldigingen van whitewashing.

Reacties op Twitter Over Gal Gadot als Cleopatra

Verschillende meningen en reacties zijn gedeeld op Twitter betreffende Gal Gadot’s casting als Cleopatra. Sommigen zijn van mening dat dit een herhaling kan zijn van de geschiedenis van Hollywood. Anderen uiten hun ongenoegen over het feit dat Gadot, een niet-Egyptische actrice, de Egyptische koningin speelt.

Hoe de Cleopatra Film van 1963 Hollywood Veranderde

Terwijl de casting controverse voortduurt, wijzen de recentste reacties op Gal Gadot’s Cleopatra film ook op mogelijke parallellen met de versie van 1963. Geregisseerd door Joseph L. Mankiewicz en met Elizabeth Taylor als Cleopatra, staat de film uit 1963 bekend om zijn extravagante productie, groot budget, en achter de schermen drama, wat op zijn beurt de aanpak van de industrie ten aanzien van filmproductie veranderde.

De productie van de Cleopatra van 1963 was vanaf het begin geteisterd door problemen. De originele regisseur, Rouben Mamoulian, werd ontslagen en vervangen door Mankiewicz. Hierdoor ging het script door meerdere herschrijvingen wat leidde tot talrijke tegenslagen. Eenmaal de opnames begonnen, leed de cast en crew onder ernstige ziektes door de extreme hitte in Italië. Bovendien werd de affaire van Elizabeth Taylor op de set met mede-ster Richard Burton, die Mark Antony speelde, een tabloidsensatie die nog meer negatieve aandacht naar de film trok.

De Impact van Cleopatra’s Film op de Moderne Filmindustrie

Hoewel Gal Gadot’s Cleopatra film waarschijnlijk geen significante invloed zal hebben op hoe Hollywood het maken van films benadert, brengt het wel slechte herinneringen terug aan de versie van 1963. We zullen de ontwikkelingen rond deze film op de voet volgen en onze lezers op de hoogte houden van alle belangrijke updates en onthullingen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning