Gaslit is een spannende nieuwe mini-serie op Viaplay.

Gaslit is een spannende nieuwe mini-serie op Viaplay die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Watergate-affaire. De serie, die acht afleveringen telt, speelt zich af in de jaren ’70 en volgt de opkomst en ondergang van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten.

De serie vertelt het verhaal van Martha Mitchell, de vrouw van John Mitchell, de voormalige Amerikaanse procureur-generaal en campagneleider van Nixon. Martha is een spraakzame en uitgesproken vrouw die al snel in de gaten krijgt dat er iets mis is met de campagne van Nixon. Ze begint steeds meer te twijfelen aan de integriteit van de president en zijn team, en wordt al snel een doorn in het oog van de regering.

De rol van Martha Mitchell wordt gespeeld door Julia Roberts, die een fantastische prestatie levert als de vastberaden en compromisloze echtgenote van John Mitchell, gespeeld door Sean Penn. Beide acteurs hebben een geweldige chemie op het scherm en zorgen voor een dynamische en krachtige vertolking van hun personages.

Naast Roberts en Penn is de rest van de cast ook indrukwekkend, met onder andere Stephen Root als H.R. Haldeman, de voormalige stafchef van Nixon, en Dan Stevens als John Dean, de voormalige raadgever van de president. Samen creëren ze een levendig en intrigerend beeld van de Watergate-affaire en de mensen die erbij betrokken waren.

Wat Gaslit zo boeiend maakt, is de manier waarop de serie de sfeer van de jaren ’70 weet te vangen. Van de mode en de muziek tot de politieke klimaat van die tijd, alles voelt authentiek en nauwkeurig gereproduceerd. Het is alsof je terug in de tijd bent gereisd en getuige bent van een van de grootste politieke schandalen uit de Amerikaanse geschiedenis.

Al met al is Gaslit een meeslepende en fascinerende mini-serie die zeker de moeite waard is om te bekijken. Met geweldige acteerprestaties, een boeiend verhaal en een ongelooflijk gedetailleerde sfeer, is het een serie die je niet mag missen. Als je geïnteresseerd bent in politiek, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een goede spannende serie, dan is Gaslit zeker een aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning