Gerard Butler’s ‘Has Fallen’ Serie Maakt de Sprong naar Televisie, Vierde Film Nog in Productie

Een Nieuwe Wending voor de ‘Has Fallen’ Franchise

Het lijkt erop dat de Koning van de Moderne Pulp Cinema™, Gerard Butler, zijn weg vindt naar de gedeelde universums van de televisiewereld. Volgens Deadline is Gerard Butler’s ‘Has Fallen’ franchise op weg naar het kleine scherm, terwijl een vierde film met Butler’s Secret Service Agent Mike Banning nog steeds in ontwikkeling is.

Butler, de Schotse acteur bekend van “300” en talloze B-films zoals “Law Abiding Citizen,” “Den of Thieves,” en de recente prachtig getitelde “Plane,” maakte zijn debuut als Banning in Antoine Fuqua’s “Olympus Has Fallen.”

Fuqua’s redelijk succesvolle actiefilm plaatste Banning, een door het verleden geteisterde overheidsagent, tegenover een door Noord-Korea gesteunde aanval op het Witte Huis. Het was één van de twee films met een ‘Die Hard’-achtig scenario die in 2013 uitkwamen, naast Roland Emmerich’s mogelijk superieure “White House Down.”

Mike Banning: Een Terugkerend Personage

Butler kwam terug als Banning in de schaamteloos Islamofobe film “London Has Fallen” in 2016 en opnieuw in 2019’s “Angel Has Fallen,” een sequel in de stijl van “The Fugitive” waarin een ten onrechte beschuldigde Banning op de vlucht is.

Ondanks dat Banning zich terugtrok uit het veldwerk en promoveerde tot Directeur van de Secret Service aan het einde van “Angel,” is er blijkbaar nog steeds een vierde film getiteld “Night Has Fallen” in de maak.

Van het Witte Doek naar het Kleine Scherm

Deadline meldt dat Butler mogelijk een cameo zal maken in de tv-spin-off, momenteel getiteld “Paris Has Fallen,” met de Franse acteur/regisseur Mathieu Kassovitz van “Amélie” in de hoofdrol.

Howard Overman, de schepper van “Misfits,” schrijft “Paris Has Fallen,” met StudioCanal en Urban Myth Films (de 2023 “War of the Worlds” tv-show) die samenwerken met Gerard Butler’s G-Base en Millennium Media (die ook achter de “Has Fallen” films zitten) om de serie te ondersteunen.

Het Plot van “Paris Has Fallen”

Kassovitz zal de rol van Vincent spelen, een beschermingsbeambte van een Franse Minister, die het doelwit is van een terreurorganisatie geleid door de schurk Jacob. Vincent werkt samen met MI6-agent Zara om de politicus veilig te houden, maar ze ontrafelen uiteindelijk een breder complot, vermoedend dat een collega van de beveiligingsdienst informatie doorspeelt aan Jacob, die altijd een stap voor is in zijn missie

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning