Ghosted” met Chris Evans en Ana de Armas: De perfecte mix van humor, actie en romantiek op Apple TV+

Op 21 april 2023 gaat de langverwachte actie-komedie “Ghosted” met Chris Evans en Ana de Armas in de hoofdrol in première op Apple TV+. Deze film belooft een geweldige toevoeging te zijn aan het aanbod van de streamingdienst en is een must-see voor alle fans van het actiegenre.

In “Ghosted” spelen Chris Evans en Ana de Armas CIA-agenten die tijdens een missie in het buitenland gedwongen worden om zich voor te doen als een stel om te overleven. Tijdens deze missie ontstaat er een vonk tussen de twee, wat zorgt voor de nodige romantische en komische momenten. De film is geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, bekend van de succesvolle “Deadpool” films, en belooft een perfecte mix van humor, actie en romantiek te zijn.

De keuze voor Apple TV+ als première-platform voor “Ghosted” is opvallend, maar niet geheel verrassend. De streamingdienst heeft de laatste tijd flink geïnvesteerd in het ontwikkelen van eigen content en het aantrekken van grote namen uit de filmindustrie. Met de toevoeging van “Ghosted” aan het aanbod, hoopt Apple TV+ dan ook een breder publiek aan te spreken en te concurreren met andere streamingdiensten.

Het feit dat “Ghosted” in première gaat op Apple TV+ betekent ook dat de film direct beschikbaar zal zijn voor abonnees van de streamingdienst. Dit biedt een geweldige kans om de film in alle rust thuis te bekijken, zonder de drukte van de bioscoop. Bovendien zullen fans van over de hele wereld tegelijkertijd kunnen genieten van deze langverwachte actie-komedie.

Al met al is “Ghosted” een film die je zeker niet wilt missen. Met een geweldige cast, een interessante verhaallijn en de perfecte mix van humor, actie en romantiek, is deze film een absolute must-see voor alle fans van het genre. Mis de première op 21 april 2023 op Apple TV+ niet en beleef deze geweldige film in alle rust en comfort vanuit je eigen huis.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning