Giancarlo Esposito in “Parish”: Een Kijkje in de Meeslepende Wraakthriller van AMC

Een Nieuw Hoofdstuk voor Giancarlo Esposito

Giancarlo Esposito, bekend van zijn onvergetelijke rollen in “Breaking Bad” en “Better Call Saul”, maakt een grootse terugkeer naar AMC met de nieuwe serie “Parish”. Deze serie, geïnspireerd door de Britse serie “The Driver”, belooft een zes afleveringen tellend avontuur vol spanning en wraak.

Het Plot: Een Reis van Wraak en Verlossing

In “Parish” zien we Esposito als Gracian Parish, een familieman en trotse eigenaar van een luxe autoservice in New Orleans. Na de gewelddadige moord op zijn zoon en de ineenstorting van zijn bedrijf, herleeft Parish zijn criminele verleden. Een ontmoeting met een oude vriend brengt oude gewoontes terug, waardoor hij op een gevaarlijk pad van wraak tegen een gewelddadig crimineel syndicaat belandt.

De Cast: Een Ensemble van Talent

Naast Esposito schitteren in “Parish” meerdere getalenteerde acteurs:

  • Zackary Momoh als de in New Orleans gevestigde Zimbabwaanse gangster The Horse.
  • Paula Malcomson speelt Rose, Parish’s vrouw en moeder van zijn twee kinderen.
  • Skeet Ulrich als Colin, een oude bekende van Gray.
  • Bonnie Mbuili, Ivan Mbakop, Arica Himmel, en Dax Rey vertolken andere cruciale rollen in dit intrigerende verhaal.
  • Bradley Whitford verschijnt als Anton, het gezicht van de industriële zakenwereld in Louisiana met een verborgen criminele agenda.

De Creatieve Krachten Achter “Parish”

De serie is gecreëerd door Danny Brocklehurst, in samenwerking met Jim Poyser. Giancarlo Esposito en Poyser treden ook op als uitvoerende producenten, samen met Eduardo Javier Canto en Ryan Maldonado als showrunners. “Parish” wordt geproduceerd door AMC Studios in samenwerking met A+E Studios en Thruline Entertainment.

“Parish”: Een Beloftevolle Première in 2024

De verwachtingen zijn hooggespannen voor “Parish”, die in 2024 in première gaat. Dit belooft een serie te worden die de grenzen van het wraakthrillergenre verlegt en een nieuwe, boeiende ervaring biedt voor liefhebbers van kwaliteitstelevisie.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond “Parish” en meer bij Panda Bytes, jouw bron voor het laatste nieuws en diepgaande analyses in de wereld van film, series, technologie en games.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning