Godfather of Harlem

Godfather of Harlem is een historische misdaadserie die momenteel te zien is op Epix. De serie, gecreëerd door Chris Brancato en Paul Eckstein, vertelt het verhaal van Bumpy Johnson (gespeeld door Forest Whitaker), een beruchte gangster uit Harlem die leefde in de jaren 60.

Het eerste seizoen van de serie begint met Bumpy die uit de gevangenis komt en terugkeert naar zijn wijk in Harlem. Hij ontdekt dat zijn oude territorium is overgenomen door de Italiaanse maffia, onder leiding van Vincent “Chin” Gigante (gespeeld door Vincent D’Onofrio). Bumpy besluit om terug te vechten voor zijn territorium en begint een strijd tegen de maffia.

Terwijl Bumpy vecht voor zijn territorium, moet hij ook worstelen met zijn persoonlijke leven. Hij heeft problemen in zijn huwelijk en moet ook een band opbouwen met zijn dochter, die hij jarenlang niet heeft gezien. Bovendien moet hij ook een band opbouwen met de lokale gemeenschap in Harlem, die hem zowel steunt als afwijst.

Het tweede seizoen van de serie gaat verder met Bumpy’s strijd tegen de maffia en zijn persoonlijke leven. Hij wordt geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en moet beslissingen nemen die grote gevolgen kunnen hebben voor hemzelf en de mensen om hem heen. Ook wordt er in dit seizoen meer diepgang gegeven aan de historische context waarin de serie zich afspeelt, zoals de groeiende onrust in de wijk en de opkomst van de Civil Rights Movement.

Met het naderen van seizoen 3, wordt verwacht dat Godfather of Harlem zijn kijkers zal blijven verrassen met een spannende en dramatische verhaallijn, en nog diepere inzichten in de historische context waarin de serie zich afspeelt. En we kunnen niet wachten om te zien hoe Bumpy zich zal ontwikkelen als personage en hoe zijn strijd tegen de maffia zich zal ontvouwen.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning