Het onvertelde verhaal van de Winchesters: Een legendarische voorloper op HBO Max

Heb je je ooit afgevraagd hoe het allemaal begon voor de Winchester-broers, Sam en Dean? De langverwachte prequel op de populaire serie Supernatural is eindelijk aangekondigd, en het belooft een spannend en meeslepend verhaal te worden over de liefde en het avontuur van hun ouders, John en Mary Winchester.

De getalenteerde acteurs Jensen Ackles en Danneel Ackles, die allebei bekend zijn van Supernatural, slaan de handen ineen met Robbie Thompson, een van de schrijvers van de serie, om ons The Winchester te brengen. Dit nieuwe verhaal, verteld vanuit het perspectief van Dean Winchester (gespeeld door Jensen Ackles), onthult het epische, onvertelde liefdesverhaal van John en Mary en hun strijd om niet alleen hun liefde, maar ook de hele wereld te redden.

Wanneer John terugkeert uit Vietnam, leidt een mysterieuze ontmoeting hem op een missie om het verleden van zijn vader te achterhalen. Onderweg ontmoet hij de 19-jarige demonenjager Mary, die ook op zoek is naar antwoorden na de verdwijning van haar eigen vader. Samen bundelen ze hun krachten met de jonge jager-in-opleiding Latika en de relaxte jager Carlos om de verborgen waarheden over hun families te ontdekken.

Hun zoektocht brengt hen naar een zeldzaam boekenwinkeltje, waar de eigenaresse Ada een fascinatie heeft voor het occulte en mogelijk de ontbrekende stukken van hun puzzel kan bieden. Maar zowel de Winchesters als de Campbells hebben diepe geheimen, en ondanks de inspanningen van John’s moeder Millie om haar zoon te beschermen tegen een gevaarlijk leven als demonenjager, zijn John en Mary vastbesloten samen te werken om de erfenissen van hun families in stand te houden en tegelijkertijd hun eigen gezin te stichten.

The Winchesters belooft een spannende en emotionele rit te worden, die fans van Supernatural een uniek inzicht geeft in de oorsprong van de geliefde personages en hun epische verhaal. We kunnen niet wachten om de diepere lagen van de Winchester- en Campbell-families te verkennen en te zien hoe hun avonturen het pad effenen voor de legendarische reis van Sam en Dean. Mis deze opwindende prequel niet, want het belooft een must-see te zijn voor elke Supernatural-fan!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning