Het Ultieme Overzicht van Apple TV+ Series in Maart 2024

Maart 2024 belooft een buitengewoon spannende maand te worden voor abonnees van Apple TV+, met een reeks van nieuwe series die de diversiteit en kwaliteit van het platform onderstrepen. Of je nu houdt van Britse humor, Amerikaanse komedies, historische drama’s of kindvriendelijke avonturen, Apple TV+ heeft voor ieder wat wils. In dit artikel nemen we een diepgaande duik in de meest verwachte shows die in maart op Apple TV+ verschijnen. Bereid je voor op een maand vol entertainment met deze niet te missen series.

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (Seizoen 1) - Stream vanaf 1 Maart

Beginnend met een knal, brengt Apple TV+ “The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin“, een historische komedie met Noel Fielding in de hoofdrol. Deze serie biedt een humoristische kijk op het leven van Dick Turpin, de beruchte Engelse struikrover. Ondanks zijn twijfelachtige besluitvorming en diefstal tactieken, staat Dick bekend om zijn charme en scherpzinnigheid. Deze serie is een must-watch voor fans van Britse humor en diegenen die genieten van een luchtige kijk op historische figuren.

The Reluctant Traveler with Eugene Levy (Seizoen 2) - Stream vanaf 8 Maart

Eugene Levy is terug met het tweede seizoen van “The Reluctant Traveler with Eugene Levy”, waarin hij zijn avonturen voortzet in Europese landen zoals Schotland, Frankrijk en Spanje. Als iemand die zichzelf ziet als een ‘binnenmens’, verkent Levy enkele van de meest ongelooflijke en extravagant luxe hotels ter wereld. Dit seizoen belooft een nog diepere duik in de culturen en keukens van de bezochte locaties, waardoor kijkers op een humoristische wijze uit hun comfortzone worden gehaald.

Manhunt (Miniserie) - Stream vanaf 15 Maart

Manhunt“, een historisch drama dat zich afspeelt na de moord op President Abraham Lincoln, volgt de jacht op zijn moordenaar. Met een cast bestaande uit Tobias Menzies, Anthony Boyle, en meer, duikt deze serie diep in de nasleep van een van de meest tumultueuze momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Fans van historische drama’s zullen gefascineerd zijn door de gedetailleerde weergave van deze cruciale periode.

Add Your Heading Text Here

Palm Royale (Seizoen 1) - Stream vanaf 20 Maart

In “Palm Royale” zien we Kristen Wiig als Maxine, een vrouw die vastbesloten is om haar plaats te vinden binnen de high society van Palm Beach in de late jaren ’60. Dit komische verhaal over doorzettingsvermogen en sociale klim biedt niet alleen humor, maar ook een kritische blik op de sociale dynamieken van die tijd. Met een sterrencast die ook Laura Dern en Ricky Martin omvat, belooft “Palm Royale” een boeiende toevoeging te zijn aan het aanbod van Apple TV+.

Fraggle Rock: Back to the Rock (Seizoen 2) - Stream vanaf 29 Maart

Voor de jongere kijkers (en de jong van hart) keert “Fraggle Rock: Back to the Rock” terug voor een tweede seizoen. Deze geliefde serie brengt muziek, avontuur en de wonderen van verbondenheid in een kleurrijke en opwindende wereld. De terugkeer van Gobo, Red, Wembley, Boober en hun vrienden belooft meer onvergetelijke avonturen en levenslessen.

Met een aanbod dat zowel breed als diep is, zet Apple TV+ zijn missie voort om kwalitatief hoogstaande en divers entertainment te bieden voor een breed publiek. Maart 2024 staat in het teken van zowel lachen, leren als ontroering, en bewijst wederom waarom Apple TV+ een niet te missen platform is voor serie liefhebbers overal ter wereld.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning