Hocus Pocus 3: Hannah Waddingham’s Heks keert Mogelijk Terug

Hocus Pocus 3, de langverwachte vervolgfilm, is al enige tijd onderwerp van gesprek. Het recente nieuws over Hannah Waddingham’s rol als de Moeder Heks in de vorige film heeft de fans op het puntje van hun stoel gebracht.

Een veelbelovende toekomst voor de Moeder Heks

Hannah Waddingham, die schitterde als de Moeder Heks in Hocus Pocus 2, heeft in het recente verleden hoge ogen gegooid met haar vertolking van dit karakter. En als we de laatste updates mogen geloven, is de kans groot dat we haar in het derde deel opnieuw zullen tegenkomen.

Volgens scenarioschrijver Jen D’Angelo bevindt het project zich nog in de beginfase van de ontwikkeling. Ze vertelde aan Entertainment Weekly: “We zitten nog steeds in de verhaalfase. We werken eraan.” Ze voegde eraan toe dat ze zich momenteel verdiepen in verschillende interessante richtingen en nieuwe personages voor de komende film.

Onontdekte Geheimen van de Moeder Heks

D’Angelo benadrukte ook dat ze nog maar net begonnen zijn met het verkennen van het karakter van Hannah Waddingham’s Moeder Heks. Er zijn hints dat haar rol in de wereld van Hocus Pocus veel dieper en intrigerender is dan wat we tot nu toe hebben gezien.

Interessant is dat tijdens de proloog van Hocus Pocus 2, die zich afspeelt in het Salem van de jaren 1600, de Moeder Heks het toverspreukenboek voor het eerst overhandigt aan de jongere Winnie, Mary en Sarah.

Wat kunnen we verwachten?

Hoewel de exacte details van de plot van Hocus Pocus 3 nog niet bekend zijn, belooft D’Angelo dat fans niet teleurgesteld zullen worden. Ze hoopt elk aspect van deze verhalen te kunnen verkennen en de personages op vele avontuurlijke reizen te sturen.

De vorige film, Hocus Pocus 2, kreeg veel positieve reacties, en het team achter de film is enthousiast om dit succes voort te zetten met het derde deel.

Slotgedachten

Zowel Hocus Pocus als Hocus Pocus 2 zijn momenteel te streamen op Disney+. We kijken met spanning uit naar meer updates over de derde film en de terugkeer van de onvergetelijke Moeder Heks.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning