Homefront is een actie-thriller uit 2013

Homefront is een actie-thriller uit 2013 geregisseerd door Gary Fleder. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Chuck Logan en wordt gespeeld door een sterk cast, waaronder Jason Statham, James Franco, Winona Ryder en Kate Bosworth.

De film speelt zich af in een kleine stad in Louisiana waar voormalig drug agent Phil Broker (gespeeld door Jason Statham) zich vestigt met zijn dochter in een poging om een rustig leven te leiden. Maar al snel wordt zijn rust verstoord wanneer hij in aanraking komt met de plaatselijke criminele onderwereld, geleid door de gewelddadige meth dealer Gator Bodine (gespeeld door James Franco).

Wat de film echt interessant maakt, is de spanning die er wordt opgebouwd tussen de twee hoofdpersonages. Aan de ene kant heb je Phil Broker, een man die gewoon een rustig leven wil leiden met zijn dochter, maar aan de andere kant heb je Gator Bodine, een man die bereid is alles te doen om zijn macht en controle te behouden. Deze spanning wordt alleen maar versterkt door de gewelddadige acties die beide personages ondernemen in een poging om de ander te verslaan.

Actie-liefhebbers zullen genieten van de vele actiescènes in de film, waaronder een indrukwekkende achtervolging met een vrachtwagen en een knallende finale. De film is ook visueel indrukwekkend, met prachtige shots van de Louisiana bayou en een sterk gekozen soundtrack die het sfeer perfect weergeeft.

In samenvatting, Homefront is een geweldige actie-thriller met een sterk geschreven verhaal, een geweldige cast en indrukwekkende actiescènes. 

Als conclusie kan gezegd worden dat de film een aanrader is voor fans van actie-thrillers en Jason Statham. De film is beschikbaar op videoland. Bekijk hem nu!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning