“I Am Groot” Seizoen 2: Een Nieuwe Kijk op de Geliefde Boom

Marvel heeft ons allen verrast met de onthulling van een gloednieuwe trailer voor het tweede seizoen van de “Guardians of the Galaxy”-spin-off: “I Am Groot”. Het nieuwe seizoen gaat in première op Disney+ vanaf 6 september.

Baby Groot Ontdekt het Universum

In deze boeiende nieuwe serie van vijf korte afleveringen, volgen we Baby Groot op zijn avonturen terwijl hij het universum verkent zonder zijn mede-guardians. Zonder hun gezelschap stuit Baby Groot op nieuwe en kleurrijke wezens en landschappen. Zijn ontdekkingsreizen zijn een visueel feest voor de kijker, van het staan neus-aan-neus met buitenaardse wezens tot verzeild raken in intergalactische kattenkwaad.

Een Kijkje in de Trailer

De levendige trailer van een minuut toont Groot die gefascineerd is door een ruimteschip dat een reeks intergalactische lekkernijen verkoopt. Hij kan niet anders dan kattenkwaad uithalen op verschillende planeten en natuurlijk zijn iconische zin “I am Groot” uitspreken.

Het Creatieve Team Achter de Schermen

Vin Diesel keert, zoals verwacht, terug als de stem van Groot. Kirsten Lepore heeft ook haar talenten opnieuw aangewend om de nieuwe afleveringen te schrijven en te regisseren. Craig Rittenbaum en Alex Scharf nemen de productie voor hun rekening.

Een Theorie Over Groot’s Dialoog

Een opmerkelijk detail voor de trouwe fans: Groot, bekend om het herhaaldelijk zeggen van “I am Groot”, zei in de laatste momenten van “Guardians of the Galaxy Vol. 3” tegen zijn metgezellen “I love you, guys”. James Gunn, de regisseur van de Guardians, bevestigde op Twitter dat dit betekent dat fans na het leren kennen van de personages over een langere periode geen Groot-naar-Engels vertaler meer nodig hebben.

Conclusie

“I Am Groot” seizoen 2 belooft een visueel en emotioneel spektakel te worden voor zowel nieuwe kijkers als diehard fans. Markeer 6 september in uw kalender en zorg ervoor dat u klaar zit voor de première op Disney+. Daarnaast zijn alle drie “Guardians of the Galaxy” films en “The Guardians of the Galaxy Holiday Special” nu beschikbaar voor streaming op Disney+.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning