Invasion’ Seizoen 2 Trailer: De Aliens Passen Zich Aan

Na 121 dagen sinds de buitenaardse invasie op Aarde blijft de strijd tegen de wezens doorgaan. Apple TV+ heeft de trailer voor het tweede seizoen van Invasion vrijgegeven, slechts een maand voordat het nieuwe seizoen in première gaat. In de trailer van twee minuten wordt bevestigd dat het 121 dagen geleden is dat de aliens de Aarde binnenvielen, en de strijd tegen de wezens blijft voortduren.

De Invasie Continuëert

Er zijn levens verloren gegaan, er zijn offers gebracht en nu lijkt het erop dat het nodig zal zijn om samen te werken om deze indringende kracht te verslaan. Terugkerende sterren uit het eerste seizoen zijn onder meer Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland en Tara Moayedi.

Nieuwkomers in de post-apocalyptische wereld van de show zijn Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor en Naian González Norvind. De door critici bejubelde sci-fi serie is gemaakt door Oscar- en Emmy-genomineerde Simon Kinberg en David Weil, met Kinberg die als showrunner fungeert.

Kijk Vooruit: De Premiere van Seizoen 2

Kinberg, Weil, Audrey Chon, David Witz, Alik Sakharov, Andrew Baldwin en Katie O’Connell Marsh zijn uitvoerend producenten. Boat Rocker produceert de serie voor Apple TV+. Het tweede seizoen, bestaande uit 10 afleveringen, gaat in première op 23 augustus 2023. Nieuwe afleveringen komen op woensdagen uit, in aanloop naar de finale op 25 oktober.

Intrigerend Plot en Karakterontwikkeling

Volgens Apple TV+ is Invasion een meeslepend, karaktergestuurd sciencefictiondrama dat een buitenaardse invasie volgt vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. Het actievolle tweede seizoen van Invasion gaat slechts enkele maanden later van start, met de aliens die hun aanvallen opvoeren in een totale oorlog tegen de mensen.

De Nieuwe Seizoen Trailer: Wat te Verwachten

De trailer geeft een spannend voorproefje van het nieuwe seizoen, met aliens en verwoesting alom, antwoorden worden meedogenloos nagestreefd en de strijd om het voortbestaan van de wereld gaat door.

In de dynamische en altijd evoluerende wereld van films en series, blijf je met Panda Bytes op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Sluit je vandaag nog aan bij onze groeiende gemeenschap en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in deze snel veranderende industrie.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning