‘Invincible’ Seizoen 2: De Innerlijke Strijd van Mark Grayson

Na het onthullende einde van het eerste seizoen van ‘Invincible’, keert de 18-jarige superheld Mark Grayson terug in een gloednieuwe trailer voor het tweede seizoen. De trailer werd onthuld tijdens de New York Comic Con 2023 en belooft een seizoen vol uitdagingen en emotionele conflicten voor onze jonge held.

De Strijd tegen Zijn Afkomst

De geanimeerde serie, gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Robert Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottley, zal Mark volgen in zijn strijd tegen nieuwe bedreigingen. Maar de grootste strijd van Mark lijkt van binnenuit te komen. De angst groeit dat hij wellicht meer op zijn vader lijkt dan hij had gehoopt. Zal Mark in staat zijn om zijn eigen pad te kiezen of is het lot onvermijdelijk?

Een Blik achter de Schermen

Tijdens het Prime Video-panel op de NYCC kregen fans niet alleen de trailer te zien, maar ook een exclusieve clip van een aflevering. Daarnaast konden ze luisteren naar een boeiend gesprek over de serie met uitvoerend producent, mede-schepper en co-showrunner Kirkman en co-showrunner en uitvoerend producent Simon Racioppa.

Sterrencast

Met stemacteurs zoals Steven Yeun, Sandra Oh, Zazie Beetz, en vele anderen, is het geen verrassing dat de serie zoveel aandacht krijgt. Het eerste deel van het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen, gaat in première op 3 november. Na een korte onderbreking wordt het tweede deel van het seizoen begin 2024 verwacht.

De Creatieve Geesten Achter ‘Invincible’

‘Invincible’ wordt niet alleen uitvoerend geproduceerd door Kirkman, Racioppa en Rogen, maar ook door David Alpert, Catherine Winder, Margaret M. Dean en Evan Goldberg. Daarnaast zijn Walker en Helen Leigh co-uitvoerende producenten.

Bij Panda Bytes zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de entertainmentwereld. Of het nu gaat om films, series of technologisch nieuws, wij hebben de meest actuele en boeiende verhalen voor je klaarstaan. Dus waar wacht je nog op? Duik in onze wereld en mis nooit meer een belangrijke update!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning