Jennifer Garner en Deadpool 3: Terugkeer als Elektra?

De Geruchtenmolen Draait op Volle Toeren

De filmwereld zoemt van de geruchten over Jennifer Garner en haar mogelijke terugkeer als Elektra Natchios in het langverwachte Marvel Cinematic Universe’s ‘Deadpool 3’. Garner, bekend om haar rol in de film ‘Elektra’ en haar recente werk in de Netflix film ‘Family Switch’, heeft recentelijk gereageerd op de speculaties tijdens een interview met Collider. Maar hoeveel waarheid schuilt er in deze geruchten?

De Speelse Ontkenning van Garner

Garner’s reactie op de vraag over haar rol in ‘Deadpool 3’ was ontwijkend en speels. “Ik weet niet waar je het over hebt. Wat bedoel je?” antwoordde ze toen haar gevraagd werd naar een “hypothetische” rol in de film. Deze ontwijkende houding heeft de geruchtenmolen alleen maar verder aangewakkerd. Fans vragen zich af of Garner daadwerkelijk weer in de huid van Elektra zal kruipen, een personage dat ze voor het eerst speelde in 2003’s ‘Daredevil’, tegenover Ben Affleck, en later in een solo spinoff.

Speculaties over Deadpool 3

‘Deadpool 3’, met in de hoofdrol Ryan Reynolds, is weer in productie en staat gepland voor release in 2024. De film belooft een ware sensatie te worden, niet alleen vanwege de hoofdrolspelers, maar ook door de speculaties over andere acteurs die mogelijk deel uitmaken van dit multiversum-verhaal. Reynolds zelf heeft onlangs gereageerd op geruchten over zangeres Taylor Swift die de mutant Dazzler zou spelen, wat nog meer interesse wekt.

De Invloed van ‘Star Wars: Return of the Jedi’

Interessant is dat de regisseur van ‘Deadpool 3’, Shawn Levy, heeft onthuld dat ‘Star Wars: Return of the Jedi’ een belangrijke inspiratiebron was voor een sleutelscène in de film. Dit geeft aan dat we een mix van actie, humor en mogelijk wat nostalgische elementen kunnen verwachten.

Cameo’s in Deadpool 3

Levy gaf ook aan dat fans van het Marvel Cinematic Universe meerdere cameo-optredens kunnen verwachten in ‘Deadpool 3’, mede dankzij de populariteit van Reynolds en zijn personage. “Wat me verbaasde is hoe gemakkelijk sommige van die cameo’s waren. Mensen houden van Deadpool. Mensen houden van Ryan,” zei hij. Dit suggereert dat er naast de hoofdverhaallijn nog veel verrassingen in petto zijn.

Conclusie: Een Wereld van Mogelijkheden

Terwijl de geruchten over Jennifer Garner’s betrokkenheid bij ‘Deadpool 3′ blijven circuleren, is één ding zeker: de film belooft een spannende toevoeging te worden aan het MCU. Met de combinatie van Reynolds’ charme, Garner’s mogelijke terugkeer, en de invloed van klassieke films zoals ‘Star Wars’, kunnen fans een unieke en dynamische filmervaring verwachten.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning