Knives Out 3 komt er aan

Er is goed nieuws voor liefhebbers van “whodunit” films, want de derde film van de Knives Out franchise is een feit. Netflix sloot een deal met regisseur Rian Johnson en producent Ram Bergman, waarmee zij in ieder geval twee vervolgen gegarandeerd kregen. Dit betekent dat we ons kunnen verheugen op een vervolg, tenzij er een plotwending komt die zelfs detective Benoit Blanc niet had zien aankomen. Johnson en hoofdrolspeler Daniel Craig hebben aangegeven open te staan voor meer vervolgen, dus er kan nog meer in de franchise komen.

Knives Out 2 heeft het uitzonderlijk goed gedaan tijdens de Thanksgiving box office, ondanks de aarzelende grond waarop het stond. Glass Onion, de recente toevoeging aan de franchise, kreeg slechts een beperkte bioscooprelease, maar het aantal streams was ronduit indrukwekkend. Glass Onion verscheen op 23 december 2022 op Netflix, na een beperkte bioscooprelease. Volgens gegevens van Reelgood was de film de meest bekeken film van de week van 28 december 2022, en versloeg daarbij concurrentie zoals Yellowstone, Wednesday en Top Gun: Maverick. Dit is bijzonder goed nieuws voor Knives Out 3.

Hoewel het cast van Knives Out 3 nog een raadsel is, heeft Rian Johnson een aantal acteurs waar hij graag mee werkt. Zo zouden Joseph Gordon-Levitt, Paul Dano of Bryan Cranston wel eens kunnen opduiken in zijn nieuwe film. Johnson heeft een sterk verleden met Gordon-Levitt, die hij castte als hoofdrolspeler in zijn eerste film, een indie film genaamd Brick. Hij castte Gordon-Levitt opnieuw voor Looper, deze keer als een huurmoordenaar. Dano speelde ook in Looper en is momenteel een grote ster. Cranston heeft Johnson geregisseerd in verschillende afleveringen van Breaking Bad.

Een ding is zeker, de verhaallijn van Knives Out 3 zal een nieuwe moordzaak bevatten en een nieuwe cast van verdachten. Zoals gewoonlijk bij “whodunit” films zijn de verhalen los van elkaar, dus we zullen moeten afwachten hoe Johnson de verhaallijn gaat vormgeven. Maar met zijn talent voor het creëren van complexe en verrassende verhalen, zal Knives Out 3 zeker een must-see worden voor fans van de franchise.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning