Komt er een tweede seizoen van Bodies?

Bodies, de genre-buigende show die de afgelopen weken de streaming wereld stormenderhand heeft veroverd, heeft een vraag achtergelaten bij alle binge-watchers: krijgen we een tweede seizoen?

Gebaseerd op de gelijknamige grafische roman

Het verhaal van Bodies is gebaseerd op de grafische roman van Si Spencer en bevat sterren zoals Stephen Graham, Shira Haas, Kyle Soller en Amaka Okafor. Ondanks de topnotering in de meest bekeken lijst van Netflix, suggereert schrijver Paul Tomalin dat een tweede seizoen van Bodies misschien niet in de maak is.

Wat zegt Paul Tomalin?

In een exclusief interview met RadioTimes.com gaf Tomalin aan: “Het zou waanzin zijn om iets uit te sluiten. Maar we vinden het belangrijk om ons publiek een definitief einde te geven. Netflix waardeert dat ook. Het moet niet voelen alsof we een concept eindeloos uitrekken.”

Hij voegt eraan toe: “Als schrijver krijg je tegenwoordig zelden de kans om een verhaal echt af te ronden. Er is altijd de druk van de ‘returnable factor’. Toch zit er aan het einde van ons verhaal een open einde, voor het geval dat.”

Wanneer kunnen we een tweede seizoen verwachten?

Als er een tweede seizoen komt, zal het nog wel even duren voordat we het kunnen zien. Het eerste seizoen begon met filmen in mei 2022 en kwam pas in oktober 2023 op de buis. Het concept voor het tweede seizoen lijkt nog in de kinderschoenen te staan.

Wie keert terug voor seizoen 2?

Hoewel er nog geen bevestiging is over de cast van het tweede seizoen, is de verwachting dat de hoofdrolspelers uit het eerste seizoen hun rollen opnieuw zullen oppakken.

Trailer van seizoen 2?

Momenteel is er geen trailer beschikbaar voor het tweede seizoen van Bodies. We zullen dit artikel bijwerken zodra er nieuw beeldmateriaal beschikbaar is.

Bodies is nu te streamen op Netflix. Voor de meest recente trailers en meer informatie over je favoriete series, houd je Panda Bytes in de gaten!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning