La Brea: Cast en Personage Gids

Maak kennis met de cast van personages die de kijkers zullen leren kennen in de NBC’s sci-fi mysterie serie La Brea.

2023: Een Belangrijk Jaar voor La Brea

In het vroege 2023 maakte NBC bekend dat ze plannen hebben om de sci-fi mysterie serie La Brea voor een derde seizoen te vernieuwen. Hoewel Seizoen 3 pas begin tot midden 2024 verwacht wordt, is nu het ideale moment om (opnieuw) kennis te maken met de hoofdpersonages die gevangen zitten in het midden van een vreemd prehistorisch event waar ze teruggaan naar de tijden van de dinosauriërs.

Eve Harris: Het Hart van La Brea

Natalie Zea vertolkt de rol van Eve Harris in La Brea. Ze is onmiskenbaar de protagonist. Haar wereld als kantoormanager en beschermende moeder wordt drastisch op zijn kop gezet wanneer zij en haar gezin plotseling worden getransporteerd naar een andere dimensie na het vallen in een zinkgat. Zea heeft al veel ervaring opgedaan met 45 schermcredits tot nu toe, inclusief haar optredens in series zoals “The Following” en “Justified”.

Gavin Harris: Mysterieuze Visies

Eoin Macken speelt de rol van Gavin Harris, de vervreemde echtgenoot van Eve. Zijn tijd in het leger lijkt verband te houden met de vreemde temporele rift waar de familie in terecht is gekomen. Fans zullen Macken herkennen van rollen in de TV serie “Merlin” en films zoals “The Hole in the Ground”.

Ty Coleman: Een Steun voor Eve

Chiké Okonkwo neemt de rol van Dr. Ty Coleman op zich, een therapeut die Eve helpt omgaan met haar emotionele problemen. Zijn filmcredits omvatten films als “The Birth of a Nation”.

Izzy en Josh Harris: De Kinderen

Zyra Gorecki en Jack Martin spelen respectievelijk Eve en Gavin’s dochter en zoon, Izzy en Josh Harris. Beide acteurs brengen een verfrissende energie naar de serie, met Gorecki’s opmerkelijke aanwezigheid ondanks haar relatieve onervarenheid en Martin’s charme en charisma.

Andere Belangrijke Figuren

Veronica St. Clair, Jon Seda, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago en Josh McKenzie vullen de cast aan, elk met hun eigen unieke en complexe verhalen die bijdragen aan het rijke tapestry van La Brea.

Conclusie

La Brea biedt een boeiende mix van mysterie, drama en avontuur, met een cast van getalenteerde acteurs die elk hun unieke flair toevoegen aan het verhaal. Als u nog niet bent begonnen met kijken, is nu het perfecte moment om in te duiken en uzelf te verliezen in de wereld van La Brea.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning