Lord of War-vervolg met Nicolas Cage en Bill Skarsgård in hoofdrollen

Nicolas Cage en Bill Skarsgård tekenen voor een Lord of War-vervolg, geregisseerd en geschreven door filmmaker Andrew Niccol.

Het vervolg op Lord of War

Bereid je voor op schimmige deals en kogelvrije vesten, want er komt een vervolg op Lord of War. Nicolas Cage (Renfield, Mandy, Color Out of Space) en Bill Skarsgård (John Wick: Chapter 4, Castle Rock) bundelen hun krachten voor Lords of War, geproduceerd door Vendome Pictures. Andrew Niccol regisseert en schreef het script, met Cage die zijn rol uit de originele film uit 2005, wapenhandelaar Yuri Orlov, opnieuw opneemt.

Het plot en de vader-zoon wending

Het plot bevat een vader-zoon twist, met Skarsgård die de rol van Orlov’s zoon, Anton, vertolkt. In het vervolg op Lord of War probeert Anton de misstanden van zijn vader te overtreffen in plaats van te stoppen, terwijl hij een huurlingenleger opricht om de conflicten in het Midden-Oosten van Amerika te bestrijden. Regisseur Niccol zei: “Er is nog zoveel meer te ontdekken met deze personages. Plato zei het het beste – ‘Alleen de doden hebben het einde van de oorlog gezien.’ Ik kijk ernaar uit om meer tijd door te brengen in het gezelschap van de charmante duivel die Yuri Orlov is en nu zijn buitenechtelijke zoon – die op geen enkele manier legitiem blijkt te zijn.”

Productie en opnames

De opnames voor Lords of War zullen plaatsvinden in het najaar van 2023, met FilmNation Entertainment die de internationale rechten voor het langspeelfilmproject naar het Filmfestival van Cannes van dit jaar brengt. Philippe Rousselet en Fabrice Gianfermi, die het origineel produceerden, zullen hetzelfde doen voor het vervolg op Lord of War.

Lord of War: het origineel

Niccol regisseerde en schreef Lord of War, met Nicolas Cage als Yuri Orlov, een wapenhandelaar die geconfronteerd wordt met de moraliteit van zijn werk terwijl een INTERPOL-agent hem achtervolgt. Ook Ethan Hawke, Jared Leto en Bridget Moynahan schitteren in de film.

Recente projecten van Nicolas Cage

Nicolas Cage speelde onlangs als Dracula in Chris McKay’s Renfield, een horror-actiekomedie van epische proporties. Ondertussen rondde hij onlangs zijn werk af aan Tim Brown’s The Retirement Plan. Het verhaal draait om Ashley (Ashley Greene) en haar dochter Sarah (Thalia Campbell), die verstrikt raken in een criminele onderneming die hun leven in gevaar brengt. Om te ontsnappen, wendt Ashley zich tot de enige persoon die haar kan helpen: haar vervreemde vader Matt (Nicolas Cage), die momenteel het leven van een gepensioneerde strandbum op de Kaaimaneilanden leidt. Ron Perlman, Jackie Earle Haley en Ernie Hudson spelen ook in de film.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning