Magic Mike’s Last Dance, komt op 9 februari in de bioscoop.

De fans van de Magic Mike-serie krijgen binnenkort wat ze hebben gewild: het derde deel, Magic Mike’s Last Dance, komt op 9 februari in de bioscoop. Deze film, geregisseerd door Steven Soderbergh en geschreven door Reid Carolin, is een muzikale komedie die zich richt op de avonturen van Magic Mike Lane (gespeeld door Channing Tatum).

Na een mislukte zakendeal en tijd als barman in Florida, keert Magic Mike terug naar het podium. Hij wordt benaderd door een rijke socialite, gespeeld door Salma Hayek Pinault, met een aanbod dat hij niet kan weigeren. Mike gaat met haar naar Londen, waar hij snel ontdekt dat er meer achter haar aanbod zit dan hij had verwacht. Hij moet een groep nieuwe, sexy dansers klaarstomen voor een geweldige show, maar er staat veel op het spel.

Magic Mike’s Last Dance is een film vol humor, spanning en seksappeal, wat fans van de serie zeker niet teleur zal stellen. Channing Tatum is perfect gecast als de charmante, ondeugende Magic Mike en Salma Hayek Pinault weet de film een extra dimensie te geven als de rijke socialite met een duister geheim.

De eerste twee films van de serie werden alom geprezen door zowel critici als het publiek en Magic Mike’s Last Dance lijkt op dat succes voort te bouwen. Het script is slim en humoristisch, en de muziek is een perfecte aanvulling op de sfeer van de film. Het uitbundige danswerk en de opwindende scenes zullen het publiek zeker vermaken.

Met Magic Mike’s Last Dance brengt het creatieve team achter de eerste film opnieuw de magie van de serie terug naar het witte doek. De film is een onvergetelijke ervaring vol verrassingen en sensaties. Kortom, fans van Magic Mike en muzikale komedies zullen zeker niet teleurgesteld zijn als ze Magic Mike’s Last Dance op 9 februari in de bioscoop bezoeken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning