“Manhunt”: De Jacht op John Wilkes Booth, Binnenkort op Apple TV+

In het diepste duister van de Amerikaanse geschiedenis, verbergt zich het verhaal van de moord op Abraham Lincoln door John Wilkes Booth. Dit intrigerende stukje verleden wordt tot leven gebracht in “Manhunt”, een aankomende serie op Apple TV+ die de kijker meeneemt op een meeslepende zoektocht naar gerechtigheid. Gebaseerd op het bestseller non-fictie boek “Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln’s Killer” van James L. Swanson, en met een sterke cast waaronder Tobias Menzies, Anthony Boyle, en vele anderen, is deze serie een niet te missen spektakel vol spanning en historische inzichten.

De Aanzet van een Ongekende Klopjacht

De serie begint met een provocerende uitspraak van John Wilkes Booth (gespeeld door Anthony Boyle), die zichzelf in de spiegel aankijkt en voorspelt dat hij de beroemdste man ter wereld zal worden. Dit moment markeert het begin van een zenuwslopende reis die de kijker diep in de nasleep van een van de meest dramatische gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis trekt.

Een Ensemble van Uitzonderlijke Talenten

Tobias Menzies neemt de rol op zich van Edwin Stanton, Lincoln’s oorlogssecretaris en vriend, wiens vastberadenheid om Booth te vangen bijna tot waanzin leidt. De serie profiteert verder van de talenten van Lovie Simone als Mary Simms, Will Harrison als David Herold, Brandon Flynn als Eddie Stanton Jr., en vele anderen die samen een complex web van personages weven.

Een Mysterie Ontvouwen

“Manhunt” biedt meer dan alleen een historisch verslag; het duikt in het raadsel hoe een bekende acteur een moord kan plegen voor een publiek van 1500 mensen en vervolgens kan ontsnappen. Deze intrigerende vraag, gecombineerd met de gedetailleerde uitbeelding van de daaropvolgende jacht op Booth, maakt van “Manhunt” een serie die je gezien moet hebben.

Geproduceerd met Meesterschap

Met de productie in handen van Apple Studios, Lionsgate Television, en diverse andere partners, en Monica Beletsky aan het roer als showrunner en uitvoerend producent, belooft “Manhunt” een productie van hoog niveau. Carl Franklin regisseert de eerste twee afleveringen, waarmee de toon wordt gezet voor een serie van uitmuntende kwaliteit.

Klaar om Bekeken te Worden

“Manhunt” gaat in première met twee afleveringen op vrijdag 15 maart op Apple TV+, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot de grote finale op 19 april. Deze serie belooft een diepgaande en boeiende kijk op een kritiek moment in de geschiedenis, verweven met spanning, verraad, en de onstuitbare zoektocht naar gerechtigheid.

“Manhunt” staat klaar om het publiek te boeien met zijn diepgaande verhaal en historische precisie. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de meest legendarische klopjachten in de Amerikaanse geschiedenis, binnenkort exclusief te bekijken op Apple TV+.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning