Maya Hawke Schittert Tegenover Haar Moeder Uma Thurman in ‘The Kill Room’ Trailer

‘The Kill Room’: Een Thriller om naar uit te Kijken

In september komt de veelbelovende thriller ‘The Kill Room’ uit, met in de hoofdrollen Uma Thurman en haar dochter Maya Hawke. De eerste trailer van de film, geregisseerd door Nicol Paone (bekend van ‘Friendsgiving’), is net gelanceerd. In deze donkere komische thriller speelt Thurman de rol van kunsthandelaar Patrice Capullo, die zakenpartners wordt met huurmoordenaar Reggie Pitt (gespeeld door Joe Manganiello) en Reggie’s baas, Gordon Davis (gespeeld door Samuel L. Jackson).

Maya Hawke, de dochter van Thurman en Ethan Hawke, is kort te zien in de trailer. Ze speelt een van de personages die betrokken zijn bij de criminele driehoek.

Een Intrigerend Verhaal

Het verhaal van ‘The Kill Room’ is even intrigerend als humoristisch. Het draait om een geldwitwasserij-schema dat per ongeluk de huurmoordenaar verandert in een avant-garde sensatie. Dit dwingt de kunsthandelaar om de kunstwereld tegen de onderwereld te spelen.

Naast Thurman, Hawke, Manganiello en Jackson, zijn er ook rollen voor Debi Mazar, Dree Hemingway, Amy Keum, Candy Buckley, Larry Pine, Jennifer Kim, Matthew Maher, Tom Pecinka en Alexander Sokovikov.

Maya Hawke’s Doorbraak en Groei in de Filmwereld

Maya Hawke beleefde haar doorbraak als Robin Buckley in de Netflix-serie ‘Stranger Things’. Ze verscheen ook in films als ‘Once Upon A Time In Hollywood’, ‘Fear Street Part One: 1994’ en Wes Anderson’s ‘Asteroid City’.

Niet alleen actrice, maar ook muzikante, heeft Hawke twee studio-albums uitgebracht, ‘Blush’ en ‘Moss’. Haar tweede album ‘Moss’ werd door NME omschreven als “meer uitgebreid” in vergelijking met haar debuut, met “subtiele maar belangrijke toevoegingen van synthesizers, elektrische gitaren en strijkers”.

‘The Kill Room’: Komt naar de Bioscoop in September

Met een uitgebreide en getalenteerde cast, belooft ‘The Kill Room’ een spannende en boeiende filmervaring te worden. De film komt op 29 september in de bioscoop. Vergeet niet de datum te noteren en zorg ervoor dat u deze intrigerende thriller niet mist.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning