Michael Peña Waagt de Sprong in de Trailer van ‘A Million Miles Away’

Een Biografisch Verhaal over José Hernández op Prime Video

Prime Video presenteert een inspirerende biografie over José Hernández: van boer tot NASA-astronaut. Deze film, getiteld ‘A Million Miles Away’, illustreert José’s doorzettingsvermogen en vastberadenheid, van zijn vroege leven in een dorp in Mexico tot zijn reis naar de ruimte.

Van Mexicaans Dorp tot de Sterren

José Hernández, een boer die transformeerde tot NASA-astronaut, is het levende bewijs van wat vastberadenheid kan bereiken. De film volgt zijn reis en die van zijn familie, migrantenboeren die van Michoacán, Mexico, naar de velden van California’s San Joaquin Valley trokken. Van daaruit zet José zijn droom voort om meer dan 200 mijl boven de aarde in het Internationaal Ruimtestation te vliegen.

Tegen Alle Verwachtingen In

Ondanks talloze uitdagingen en jaarlijkse afwijzingen, bleef José’s verlangen onverminderd. De trailer belicht deze worstelingen en beloont de kijker aan het einde met een bevredigende glimp van José’s droom die werkelijkheid wordt.

Een Sterrencast

Michael Peña, bekend van zijn rollen in films zoals Crash, Narcos: Mexico en Jack Ryan, speelt de hoofdrol als José Hernández. Aan zijn zijde schitteren Rosa Salazar, Veronica Falcon, Garret Dillahunt en Sarayu Blue, om er maar een paar te noemen.

Een Eerbetoon aan Dromers

Geregisseerd door de geprezen Alejandra Márquez Abella, gaat deze film verder dan alleen het vieren van José’s prestaties. Het is ook een eerbetoon aan de loyaliteit en vasthoudendheid van de Hernández-familie en aan iedereen die durft te dromen.

De Echte José Hernández

Geboren in 1962 in Californië, bracht Hernández zijn jeugdjaren door in zowel de VS als zijn familie’s thuisstad in Michoacán, Mexico. Als kind werkte hij in de Californische velden, en hoewel hij in de Verenigde Staten geboren werd, leerde hij pas op 12-jarige leeftijd Engels. Zijn academische en professionele reis culmineerde in 2009 toen hij zijn droom realiseerde door als missiespecialist te dienen op de STS-128.

Van Astronaut tot Wijnmaker

Na 12 jaar bij NASA verliet Hernández de organisatie. Tegenwoordig bezit hij een wijngaard van 20 hectare in Californië en produceert hij wijn onder het label Tierra Luna Cellars.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning