“Mixed by Erry” – Een Revolutionaire Filmproductie

“Mixed by Erry” is een inspirerend verhaal van passie en dromen, geschreven en geregisseerd door Sydney Sibilia en geproduceerd door onze Groenlandia Group in samenwerking met Rai Cinema. Het is meer dan alleen een film; het is een reis door tijd en ruimte, beginnend in een eenvoudig appartement in Napels en transformeert in een ongelooflijk internationaal avontuur.

De Intrigerende Plot van “Mixed by Erry”

Het verhaal van “Mixed by Erry” speelt zich af in het mythische Italiaanse stadje van de jaren ’80, waar Maradona wordt aanbeden als een god. Enrico “Erry” Frattasio en zijn broers Peppe en Angelo creëren een imperium met de cassettes die Erry maakt voor zijn vrienden. Deze sensationele prestatie zal hun levens en de Italiaanse definitie van piraterij veranderen, en brengt muziek in het leven van iedereen.

De Hoofdrollen in “Mixed by Erry”

De drie Frattasio broers worden vertolkt door Luigi D’Oriano (Erry), Giuseppe Arena (Peppe), en Emanuele Palumbo (Angelo). De film bevat ook sterren als Fabrizio Gifuni, Francesco Di Leva, Greta Esposito, en Cristiana Dell’Anna.

De Creatieve Teams achter “Mixed by Erry”

“Mixed by Erry” benadrukt de uitstekende cinematografie van Valerio Azzali, setontwerp van Tonino Zera en kostuums van Valentina Taviani. De casting is gedaan door Francesca Borromeo (u.i.c.d.). De film, geproduceerd door Matteo Rovere, is een productie van Groenlandia Group met Rai Cinema.

Ondersteuning en Distributie

“Mixed by Erry” heeft de steun ontvangen van Regione Campania, Fondazione Film Commission Regione Campania, en Genova Liguria Film Commission. Het zal worden gedistribueerd door 01 Distribution.

“Mixed by Erry” is meer dan een film; het is een viering van dromen, passie en de kracht van muziek. Het is een verhaal dat de kracht heeft om te inspireren en te veranderen, en het is met trots dat wij deze film aan u presenteren.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning