Mocro Maffia: Tatta – Duik dieper in het verhaal van Tatta

Introductie:

De populaire Nederlandse hitserie Mocro Maffia komt met een nieuwe film: Mocro Maffia: Tatta. Deze film belooft een spannend vervolg te bieden op de gebeurtenissen in de serie en brengt de kijker dichter bij het mysterieuze personage Tatta. In deze blog nemen we een kijkje naar wat we kunnen verwachten van deze film en wanneer deze te zien zal zijn.

Het verhaal van Tatta:

Mocro Maffia: Tatta richt zich op het personage Tatta, gespeeld door de getalenteerde Robert de Hoog. Na de ontvoering van Samira, de zus van Paus, in seizoen vier van de serie, verdwijnt Tatta zonder enig spoor achter te laten. In de film ontdekken we wat er precies gebeurt na zijn verdwijning en hoe Tatta zijn wraakactie tegen zijn voormalige bondgenoot Paus voorbereidt. Om zijn plan te laten slagen, heeft hij de hulp nodig van zijn oudere broer Otto, die momenteel vastzit in een Hongaarse gevangenis.

Releasedatum en platform:

Mocro Maffia: Tatta zal vanaf 28 april te zien zijn op Videoland. Deze film dient als een spannend voorproefje van het vijfde seizoen van de serie, waarvan de releasedatum nog niet bekend is gemaakt. Fans van de serie kunnen dus uitkijken naar zowel de film als het nieuwe seizoen.

Mocro Maffia: Tatta is de tweede film spin-off van de Mocro Maffia-serie, die voor het eerst te zien was in oktober 2018. De serie staat bekend om zijn on-Nederlandse hardheid en heeft sindsdien een grote schare fans opgebouwd.

Conclusie:

Met Mocro Maffia: Tatta krijgen fans van de serie een unieke kans om dieper in het verhaal van Tatta te duiken en te ontdekken wat er precies gebeurt na de ontvoering van Samira. Deze film zal zeker niet teleurstellen en zal de kijkers op het puntje van hun stoel houden. Houd 28 april vrij in je agenda om deze spannende film op Videoland te bekijken en blijf op de hoogte voor de aankondiging van de releasedatum van het vijfde seizoen van Mocro Maffia!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning