Natalia Dyer Tegenover Demonen in ‘All Fun and Games’

Natalia Dyer, bekend van de hitserie ‘Stranger Things’, neemt een nieuwe wending in haar acteercarrière. Ze verruilt de Upside Down voor een nieuwe horrorsetting in de film ‘All Fun and Games’. In deze film gaat een groep tieners de strijd aan met een kwaadaardige geest in een reeks gevaarlijke spellen.

Exclusieve Trailer: Een Duister Verhaal Ontvouwt Zich

De film, die exclusief wordt voorgesteld door EW, biedt een sterrencast met naast Natalia Dyer, ook Asa Butterfield (bekend van ‘Sex Education’) en Annabeth Gish (van ‘Midnight Mass’).

In de trailer worden kijkers geconfronteerd met verontrustende beelden. We zien Butterfield’s personage Marcus met een X in zijn voorhoofd gekerfd en een intense confrontatie tussen Dyer’s personage Billie en een onbekende aanvaller. Wat volgt is een reeks gebeurtenissen waarin Billie’s jongere broer Jo (gespeeld door Benjamin Evan Ainsworth) een vervloekt mes vindt dat gelinkt is aan gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden van Salem.

Onder invloed van dit mes, of misschien een demon daarbinnen, dwingt Jo zijn zus en haar vrienden tot een spel en het uitvoeren van een ritueel met het mes. Het sinistere spel neemt een nog duistere wending wanneer Marcus bezeten raakt en zijn vrienden terroriseert met pijnlijke spelvarianten van verstoppertje en galgje.

De film belooft spanning, horror en een diepgaand verhaal dat je aan je stoel gekluisterd houdt.

Release Datum en Beschikbaarheid

De film ‘All Fun and Games’ zal zowel in de bioscoopzalen als op VOD-platforms vanaf 1 september te zien zijn. Mis de trailer niet en bekijk hem hierboven.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning