Netflix Bevestigt Vervolg op Recordbrekende Hit “Troll”

Netflix heeft bevestigd dat er een vervolg komt op een van zijn meest succesvolle films ooit: “Troll”. Deze film, die in 2022 werd uitgebracht, volgt een gigantisch wezen dat ontwaakt na duizend jaar gevangenschap. Het wezen zaait verwoesting op zijn pad richting Oslo.

Ongekende Populariteit

De film werd een enorme hit voor Netflix en is tot op de dag van vandaag de meest bekeken niet-Engelstalige originele Netflix-film. De film wist in de eerste 91 dagen maar liefst 103 miljoen views te verzamelen en stond in de top 10 in 93 landen. Bovendien stond het bovenaan de hitlijsten in Noorwegen, de VS en het VK.

Regisseur en Producenten aan het Woord

Roar Uthaug, de regisseur van de eerste film die ook terugkeert voor het vervolg, zei in een verklaring: “Het maken van ‘Troll’ was een levenslange droom die uitkwam, en de ontvangst van onze Noorse film wereldwijd is ongelooflijk geweest.” Producenten Espen Horn en Kristian Strand Sinkerud voegden eraan toe dat het vervolg op “Troll” “opnieuw zal draaien om een Noors sprookjesfiguur, gespeeld, geregisseerd en geproduceerd door Noren.”

Wat Kunnen We Verwachten?

Het vervolg zal in 2024 beginnen met filmen. Er is momenteel nog geen releasedatum aangekondigd voor het project. Dit is echter het nieuwste project van Netflix, dat een reeks nieuwe films en tv-shows heeft gedeeld. Deze projecten omvatten onder andere een documentaire over David Beckham, een realityshow van Squid Game, een spin-off van Money Heist, een serie met Sofia Vergara en een film gebaseerd op Roald Dahl’s “The Twits”.

Andere Nieuwtjes van Netflix

Netflix heeft onlangs het vierde en laatste seizoen van de hitserie “Sex Education” uitgebracht. De show is een vlaggenschipproject voor Netflix geweest en ster Chaneil Kular heeft onlangs nagedacht over de erfenis van de serie.

Bij Panda Bytes zit je op de eerste rij voor alle dagelijkse updates van filmnieuws. Sluit je aan bij onze community en mis nooit meer een beat in de digitale wereld!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning