Netflix onthult spannende trailer voor nieuwe wraakthriller ‘Ballerina’

Wanneer de duisternis en elegantie van ballet zich vermengen met de ruwe kanten van wraak, brengt Netflix een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt. De langverwachte Koreaanse film ‘Ballerina’ komt binnenkort naar een scherm bij jou in de buurt.

Bloed op de dansvloer

De recent vrijgegeven trailer van ‘Ballerina’ belooft een intens verhaal. De film, met in de hoofdrol Jeon Jong-seo als Okju, toont een vrouw die alles op het spel zet voor wraak.

Okju’s onverzettelijke zoektocht

In de trailer zien we Okju, een voormalige bodyguard, verteerd door haar niet aflatende missie om Choi Pro (gespeeld door Kim Ji-hoon) te vellen – de man verantwoordelijk voor de tragische ondergang van haar geliefde ballerina-vriendin Minhee (Park Yoo-rim). Okju’s pijn is voelbaar wanneer ze zegt: “Ken je mijn vriendin? De balletdanseres? Ze is overleden,” terwijl ze een doos met onberispelijke spitzen opent met een notitie van Minhee: “Neem alsjeblieft wraak voor mij.”

Een jacht vol adrenaline

De intensiteit van de film wordt duidelijk wanneer Okju vastbesloten zegt: “Er is iets dat ik moet doen”, terwijl er beelden worden getoond van geladen wapens en Okju die zich een weg baant door een veld. De toon van de film zet zich voort als “een jacht” – een spel van kat en muis tussen Okju en Choi.

Choi: De nietsontziende antagonist

Choi, de schurk van de film, wordt geïntroduceerd in wat lijkt op een bloederig tafereel op een cannabisplantage, op de tonen van een meeslepend ritme. De trailer toont ook een confrontatie in een gang, waarbij Okju tegenover een man met een kettingzaag staat. Maar het meest beklijvende moment is wellicht de brutale confrontatie tussen Okju en Choi, waarbij ze hem waarschuwt: “Herinner je je mij nog? Ik ben de ballerina.”

Achter de schermen

‘Ballerina’ werd geregisseerd en geschreven door de getalenteerde Lee Chung-hyun. Voor zij die de première niet willen missen: de film zal voor het eerst worden vertoond op het 28e Busan International Film Festival op 5 oktober 2023. Voor degenen die liever thuis blijven, ‘Ballerina’ is vanaf 6 oktober beschikbaar om te streamen op Netflix.

Conclusie

Netflix blijft ons verrassen met unieke verhalen uit diverse culturen. ‘Ballerina’ is geen uitzondering en lijkt een spannende rit te worden die de grenzen van wraak en rechtvaardigheid verkent.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning