Netflix presenteert: de man achter de bal, David Beckham

Netflix biedt ons een inkijkje in het leven van de man achter de bal met de nieuwe documentaireserie over Beckham. In deze veelzijdige serie wordt verder gekeken dan enkel het glimmende sterrendom. De serie onderzoekt de bescheiden arbeidersachtergrond van Beckham in Oost-Londen en de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen waarmee hij uitgroeide tot een van de meest herkenbare en onder de loep genomen sporters ter wereld.

Een reis door tijd en talent

Op 25 september 2023 gaf Netflix ons een voorproefje van wat komen gaat in deze documentaireserie. De reeks gaat niet enkel over het leven van Beckham, maar toont ook nooit eerder vertoonde persoonlijke archiefbeelden van de afgelopen veertig jaar. Aanvullend krijgen kijkers diepgaande interviews te zien met David Beckham zelf, zijn familie, vrienden en belangrijke personen die deel uitmaakten van zijn reis, zowel binnen als buiten het voetbalveld.

De makers achter de schermen

Het project wordt geleid door Fisher Stevens, bekend van films zoals Palmer, And We Go Green en The Cove. Stevens is niet enkel de regisseur maar ook de uitvoerend producent van deze serie. Samen met producent John Battsek, die eerder werkte aan films zoals One Day in September, Searching for Sugar Man en Winter on Fire, creëren ze een intiem portret. Het is niet zomaar een verhaal over een man, maar een kroniek van sport en beroemdheid in de late moderne tijd.

Première details

Bereid je voor op deze diepgaande kijk in het leven van een voetbalicoon. De documentaireserie gaat in première op Netflix op 4 oktober. Hier is alvast de trailer voor degenen die niet kunnen

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning