Netflix presenteert nieuwe trailer van “Spy Kids: Armageddon”

Het is alweer ruim een decennium geleden dat de laatste “Spy Kids” film in de bioscopen draaide, die de gimmick van Aroma-visie introduceerde. Voor wie zich afvraagt hoe het met de kwaliteit van de franchise is gesteld: deze heeft zijn ups en downs gekend. Toch heeft de reeks zich door de jaren heen staande gehouden, mede dankzij de eerst uitgebrachte films die door velen als fantastisch worden beschouwd. De kinderen die destijds naar deze films keken, zijn nu volwassen en hebben zelf kinderen. Voor deze ouders én hun kroost brengen Netflix en Robert Rodriguez, de schrijver en regisseur van alle films, “Spy Kids: Armageddon” terug op het scherm.

“Spy Kids: Armageddon” zet de franchise in een nieuw licht

De recent uitgebrachte trailer van “Spy Kids: Armageddon” door Netflix op YouTube geeft een frisse kijk op de wereld van spionerende kinderen. Deze film is een herstart van de franchise en lijkt niet direct verbonden te zijn met de oorspronkelijke vier films, voor degenen die zich zorgen maken over de continuïteit van het Spy Kids-universum.

In deze nieuwe toevoeging stuiten we op een nieuw paar spionerende kinderen, vertolkt door Everly Carganilla en Connor Esterson. Deze kinderen helpen per ongeluk een kwaadaardige game-ontwikkelaar, gespeeld door Billy Magnussen, een virus los te laten waarmee hij totale controle krijgt over alle elektronica in de wereld. Wanneer ze ontdekken dat hun ouders, gespeeld door Gina Rodriguez en Zachary Levi, eigenlijk spionnen zijn, moeten ze uiteraard zelf ook spionnen worden om de wereld en hun ouders te redden.

Robert Rodriguez: De meester achter het succes

Rodriguez keert terug om deze film te regisseren en te schrijven, maar hij heeft ook zijn zoon, Racer Max, aan zijn zijde om “Spy Kids: Armageddon” te helpen schrijven. Wat de Spy Kids-films altijd tot een succes heeft gemaakt, was Rodriguez’s ongegeneerde kamp en liefde voor het theatrale. Hoewel de regisseur vooral bekend staat om zijn actie voor volwassenen, is het deze over-the-top stijl die zijn films kenmerkt en die, met enkele aanpassingen, ook zijn kinderfilms tot een succes maakt. Alles wordt naar een bijna avant-gardistisch niveau getild, dus het is geweldig dat hij nog steeds aan het roer staat.

Conclusie

“Spy Kids: Armageddon” belooft weer een avontuurlijke rit te worden voor zowel de oude fans als een nieuwe generatie kijkers. De film zal op 22 september op Netflix verschijnen. We kunnen niet wachten om weer in de wereld van spionerende kinderen te duiken!

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning