Netflix’s “A Beautiful Life”: Plot, Cast, Release Datum en Alles Wat We Weten

“A Beautiful Life”, met in de hoofdrol de Deense zanger Christopher, brengt het verhaal van een rijzende ster. Hier is wat we tot nu toe weten.

Het Verhaal van “A Beautiful Life”

Netflix heeft de officiële teaser voor de film uitgebracht, en dit is onze interpretatie. De twee minuten durende teaser vermengt het verhaal niet met scènes van muzikale optredens. In plaats daarvan biedt het ons een enkele scène met de Deense zanger Christopher, die Elliot in de film speelt.

Elliot wordt in de film ontdekt door een high-profile muziekmanager genaamd Suzanne. Ze herkent zijn talent na het horen van zijn stem en stuurt hem op weg naar roem.

Dit is hoe Netflix de synopsis van “A Beautiful Life” beschrijft: “Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven als hij wordt ontdekt door de succesvolle muziekmanager, Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducent, Lily. Op zijn weg naar roem bedreigen worstelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lily.”

De Cast en Crew van “A Beautiful Life”

De film wordt geleid door de bekende Deense zanger Christopher Lund Nissen, die zijn muzikale carrière begon in 2011 en sindsdien vijf studioalbums heeft uitgebracht. Hoewel dit Christopher’s eerste film als hoofdrolspeler is, heeft hij al eerder deel uitgemaakt van de Deense TV-serie Centrum en de Netflix-film Toscana.

Christine Albeck Borge speelt Suzanne, de manager die Elliot’s talent ontdekt, en Inga Ibsdotter Lilleaas speelt Lily, het romantische interesse van het hoofdpersonage.

Mehdi Avaz, de regisseur van succesvolle films zoals While We Live, Toscana, en Collision, is de regisseur van “A Beautiful Life”. Het script voor de film is geschreven door Stefan Jaworski, die ook de scripts schreef voor Netflix’s Elves, Those Who Kill, en The Devil Below.

De Release Datum van “A Beautiful Life”

“A Beautiful Life”, de nieuwe muzikale romantische film, zal worden uitgebracht op Netflix op 1 juni 2023. Zet je schrap voor een rit vol muziek, emoties en de schoonheid van het leven, zoals alleen degenen die de hoogtes en diepten van de muziekindustrie kunnen begrijpen, het kunnen uitdrukken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning