Netflix’s Sensatie: “Love Is in the Air”

“Love Is in the Air”, een romantische komedie uit Australië, heeft verrassend de top van de Netflix filmhitlijsten in de VS bereikt. Al was het slechts voor één dag.

Een Verrassende Opkomst

De populariteit van Netflix films kan soms grillig en onvoorspelbaar zijn. Wie had verwacht dat een relatief onbekende romantische komedie uit Australië de toppositie zou behalen? “Love Is in the Air” deed precies dat op vrijdag 29 september, dezelfde dag dat de met sterren bezaaide thriller “Reptile” met Benicio Del Toro in première ging. Hoewel het slechts 24 uur duurde voordat “Reptile” de eerste plaats overnam, blijft het indrukwekkend dat “Love Is in the Air” die positie überhaupt heeft bereikt.

Het Verhaal

De film speelt zich af in het pittoreske Australië en vertelt het verhaal van een piloot, gespeeld door de Australische muzikant Delta Goodrem, die samen met haar vader hun kleine charterbedrijf probeert te behouden. Joshua Sasse, bekend van “Galavant”, speelt de zoon van een financiële magnaat uit Londen. Hij heeft de opdracht gekregen het kleine Australische vliegveld te sluiten om zijn bedrijf geld te besparen. Wat volgt, is een klassieke rom-com plot waar tegenpolen elkaar onverwacht vinden.

Een Kijkje Waard?

Als filmrecensenten worden we vaak geconfronteerd met de vraag: “Kijken of overslaan?” Voor de gemiddelde filmkijker zou het antwoord “overslaan” kunnen zijn. De kwaliteit lijkt namelijk sterk op een Hallmark televisiefilm. Maar laten we eerlijk zijn, er is altijd ruimte voor een ‘guilty pleasure’. De film heeft zijn charmes en levert enkele oprechte lachmomenten op. Als je van het genre houdt, is “Love Is in the Air” zeker de moeite waard.

Alternatieve Kijktips

Ben je in de stemming voor nog meer romantische komedies? Dan heeft Netflix nog een paar andere parels. “Love at First Sight” is een van de betere rom-coms op het platform. Daarnaast zijn er onlangs enkele iconische Julia Roberts films toegevoegd aan de collectie, waaronder “Runaway Bride” en “My Best Friend’s Wedding”.

Conclusie

Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van het laatste film- en serienieuws. “Love Is in the Air” is misschien niet de beste film die je ooit zult zien, maar het biedt wel een plezierige afleiding voor een avondje ontspanning. Laat ons weten wat je ervan vond!

Bedankt voor het lezen en blijf op de hoogte voor meer boeiende updates van Panda Bytes!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning