Nieuw Creatief Team en Verse Start voor Daredevil deze September

Aankondiging van de nieuwe makers die de huidige Daredevil-serie zullen opvolgen

Na de aanwijzingen over het einde van de huidige Daredevil-serie door schrijver Chip Zdarsky en kunstenaar Marco Checchetto, heeft Marvel Comics aangekondigd dat schrijver Saladin Ahmed en kunstenaar Aaron Kuder de fakkel overnemen met een nieuwe reeks van de titel, beginnend in september.

Zdarsky en Checchetto’s Daredevil komt ten einde met Daredevil #14 in augustus, direct gevolgd door de lancering van Ahmed en Kuder’s nieuwe Daredevil #1 in september. Zdarsky en Checchetto’s loop hebben Matt Murdock de wereld rond geleid als mede-leider van een organisatie genaamd The Fist, samen met zijn vrouw Elektra, terwijl ze het Daredevil-mantel delen.

Na de aankomende climax van dat verhaal, zullen Ahmed en Kuder Matt Murdock terugbrengen naar Hell’s Kitchen voor een enigszins back-to-basics benadering – maar vragen blijven hangen over wat er vervolgens komt voor Elektra, The Fist, en andere elementen van Zdarsky en Checchetto’s nog steeds lopende run.

Unieke kijk op Matt Murdock en Hell’s Kitchen

“Ik wilde deze klus alleen op me nemen als ik het gevoel had dat ik een nieuwe, unieke kijk had op Matt en Hell’s Kitchen. En dat is dus het middelpunt van dit… hem en zijn wereld, maar het is het Marvel Universum,” vertelde Ahmed aan de This Week in Marvel podcast terwijl hij zijn aankomende Daredevil-titel besprak.

“Wat ik echt heb genoten in gesprekken met andere redacteuren, andere kantoren, is het vinden van manieren door deze eerste paar bogen die we gepland hebben om dit gericht te houden op Matt, om dit gericht te houden op zijn mensen, in zijn wereld, maar om op een heel organische en verrassend leuke manier enkele bekende Marvel-figuren binnen te halen die denk ik mensen hun hoofd gaan laten draaien wanneer ze op de pagina verschijnen!” vervolgde hij.

De nieuwe Daredevil #1: Beschikbaar vanaf 13 September

De nieuwe Daredevil #1 gaat in de verkoop op 13 september met een omslag van John Romita Jr., zoals hier te zien. Duik in de beste Daredevil-verhalen aller tijden. Ontvang het beste comic nieuws, inzichten, meningen, analyses en meer!

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning