Nieuwe Afleveringen van “Ik Vertrek”: Een Vooruitblik op de Spannendste Avonturen

Ik Vertrek: Een Kijkje in het Nieuwe Uitzendschema

“Ik Vertrek” heeft altijd al kijkers weten te fascineren met de boeiende verhalen van Nederlandse emigranten die hun dromen achterna gaan in het buitenland. In de komende weken zijn er weer nieuwe afleveringen gepland, en wij geven je een exclusieve vooruitblik!

Familie Lemmers: Een Duurzame Droom

Op donderdag 14 september om 21.20 uur op NPO 1 gaan we op avontuur met Familie Lemmers. Ze hebben grootse plannen om op een eigen stuk grond een ecologisch vakantiepark te bouwen.

Ray en Hinke: Van Verval naar Paradijs

De week daarop, donderdag 21 september om 20.35 uur, volgen we Ray en Hinke. Dit duo heeft de uitdaging aangenomen om een vervallen carréboerderij in Tsjechië nieuw leven in te blazen door er een sfeervolle B&B van te maken.

Familie Mentink: Chateau-ambities

Op donderdag 28 september, stappen we in de wereld van de Familie Mentink. Met hun oog op een groot chateau in Frankrijk, dromen ze ervan om het te transformeren tot een luxe B&B.

Sven en Tamara: Oase van Rust

De reis gaat verder op donderdag 5 oktober met Sven en Tamara. Ze hebben een prachtige villa in Zuid-Afrika op het oog, en willen het verbouwen tot een paradijselijke plek voor diegenen die op zoek zijn naar rust en sereniteit.

Speciale Avonden en Updates

Het is belangrijk om te noteren dat donderdag 12 oktober geen aflevering van “Ik Vertrek” zal uitzenden vanwege Het Gouden Televizier-Ring Gala.

Echter, op donderdag 19 oktober is er een speciale follow-up. We kijken terug naar Familie Van der Linden, die een nieuw project op zich hebben genomen: het transformeren van een eeuwenoude abdij tot gastenverblijf. Daarnaast krijgen we een update over Familie Freeling en hun avonturen met hun camping in Italië.

Zo, nu ben je helemaal voorbereid op de aankomende avonturen van onze dappere emigranten! En vergeet niet, in december volgt er een speciale reeks “Ik Vertrek Even Weg”, waarbij emigranten bij elkaar inspiratie opdoen.

Blijf op de hoogte met Panda Bytes! Voor de laatste nieuwtjes in film, technologie, games en series ben je bij ons aan het juiste adres. En natuurlijk, voor de meest actuele updates over “Ik Vertrek”. Duik in onze unieke artikelen en mis geen moment van de actie! Sluit je aan bij de Panda Bytes familie en blijf lachen met onze luchtige en humoristische updates!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning