Nieuwe Films en Series op Netflix in Juli 2023

Seizoen 2 van The Lincoln Lawyer, een documentaire over Wham! en de vierdelige documentaireserie Unknown gaan in première op Netflix in juli 2023.

Inleiding

Het zomerseizoen van Netflix in juli 2023 wordt een spannende maand vol premières. Van het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer tot een documentaire over Wham!, en de vierdelige documentaireserie Unknown. Daarnaast heeft de streamingdienst ook een Bird Box spin-off in Barcelona en een documentaireserie over drie NFL quarterbacks tijdens hun seizoen 2022-2023 in petto. Maar dat is nog lang niet alles. Hier is een uitgebreid overzicht van wat u in juli 2023 op Netflix kunt verwachten.

Series in juli

1. The Lincoln Lawyer Seizoen 2 – 6 Juli

Met zijn kantoor in hoge vraag en het team drukker dan ooit, raakt Mickey verstrikt met een vrouw die al snel een cliënt wordt wanneer ze wordt aangeklaagd voor moord.

2. Back to 15: Seizoen 2 – 5 Juli

In dit nieuwe seizoen raken de toekomsten van Joel en Anita per ongeluk verweven, dus is een uitgebreid nieuw plan om alles weer normaal te krijgen in de maak.

Films in juli

1. De Out-Laws – 7 Juli

Owen Browning (Adam Devine) is een rechtdoorzee bankmanager die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven, Parker. Wanneer zijn bank wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits tijdens zijn trouwweek, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie, die net in de stad is aangekomen, de beruchte Out-Laws zijn.

2. Gold Brick – 6 Juli

Vastbesloten om de balans te herstellen en te profiteren van zijn ondankbare baan, smeedt een fabrieksarbeider een plan om luxe parfums te smokkelen onder de neus van zijn werkgever.

3. Bird Box Barcelona – 14 Juli

Na een mysterieuze kracht die de wereldbevolking decimeert, moet Sebastian zijn eigen overlevingstocht navigeren door de desolate straten van Barcelona.In deze hartstochtelijke spin-off van Bird Box moet Sebastian een weg banen door de verlaten straten van Barcelona. Terwijl hij worstelt met onbekende uitdagingen, streeft hij naar veiligheid en overleving, met niets dan zijn scherpe instinct en moed om hem door dit onheilspellende nieuwe wereldbeeld te loodsen. Een beklemmende, maar meeslepende rit die je absoluut niet mag missen!

Documentaires in juli

1. Wham!: Het verhaal van een supergroep – 3 Juli

Duik in het verleden met deze fascinerende documentaire over de Britse pop-sensatie Wham! Ontdek de opkomst en ondergang van de groep, hun grootste hits en het leven na Wham! Een absolute must voor elke muziekliefhebber.

2. De Koning Die Nooit Was – 8 Juli

Bewandel het kronkelige pad van Prins Charles, de langst wachtende erfgenaam van de Britse kroon, in deze intrigerende documentaire. Verken zijn leven, zijn controverses en zijn rol in het moderne koningschap. Een fascinerende kijk op de Britse monarchie en haar erfgenamen.

3. Unknown: De Verloren Piramide – 20 Juli

Een adembenemende vierdelige documentaireserie die de ontdekkingsreizigers volgt op hun zoektocht naar de verloren piramide. Tussen de mythen, mysteriën en het zand van de tijd, kunnen ze de langverwachte antwoorden ontdekken?

Slotwoord

Het aanbod van Netflix in juli 2023 is weer enorm divers en belooft voor iedereen iets in petto te hebben, of je nu een liefhebber bent van drama, actie, documentaires of comedy. Dus zet die popcorn klaar, pak je favoriete deken en bereid je voor op een zomer vol onvergetelijke bingewatching sessies!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning