Nieuwe Hellboy Reboot in de Maak: Alles Wat Je Moet Weten

Als fan van de Hellboy-franchise was het grote nieuws van vorige week over de aankomende rebootfilm van deze populaire stripfiguur opwindend, en we zijn er zeker van dat je dat ook bent. Dus, laten we het hebben over wat we tot nu toe weten over de nieuwe Hellboy-reboot.

Achtergrond

Voor degenen die niet bekend zijn met de franchise, Hellboy is een stripfiguur gecreëerd door Mike Mignola, die voor het eerst verscheen in San Diego Comic-Con Comics # 2 in 1993. Hellboy is een demon die als baby werd opgeroepen door de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar werd gered door de geallieerden. Hij werd opgevoed door Professor Trevor Bruttenholm en werd uiteindelijk een lid van de Bureau voor Paranormale Onderzoek en Defensie (BPRD).

Hellboy heeft al twee eerdere films gehad, Hellboy (2004) en Hellboy II: The Golden Army (2008), geregisseerd door Guillermo del Toro. Hoewel deze films behoorlijk succesvol waren, werden ze niet goed ontvangen door de critici. Nu, 13 jaar na de release van Hellboy II, is er een nieuwe rebootfilm in de maak.

De nieuwe Hellboy-reboot

De nieuwe Hellboy-rebootfilm wordt geregisseerd door Neil Marshall en heeft een nieuwe cast. David Harbour, bekend van zijn rol als Jim Hopper in Stranger Things, speelt de hoofdrol als Hellboy. De film heeft ook Ian McShane als Professor Broom en Milla Jovovich als de belangrijkste antagonist, de Blood Queen.

De film zal meer gebaseerd zijn op de Hellboy-stripboeken dan de eerdere films, en zal waarschijnlijk donkerder en gewelddadiger zijn. Er wordt gezegd dat de film ook meer horror- en fantasy-elementen zal bevatten.

Release Datum

De nieuwe Hellboy-rebootfilm zal naar verwachting in 2019 in de bioscoop verschijnen. Er is nog geen exacte releasedatum aangekondigd, maar we houden je op de hoogte zodra er meer bekend is.

Conclusie

Als fan van Hellboy kunnen we niet wachten om te zien wat de nieuwe rebootfilm in petto heeft. De cast ziet er geweldig uit en we zijn verheugd om te zien hoe de regisseur het verhaal van Hellboy zal interpreteren en vertellen. Als je een fan bent van de franchise, dan is dit zeker iets om naar uit te kijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning