Nieuwe ‘Loki’ Trailer Onthult Première Datum van Seizoen 2

De multiversa dreigen in oktober zonder tijd te komen zitten.

Oude honden? Ze kunnen geen nieuwe trucs leren. Oude goden? Wel, als ze de God van het Kwaad zijn, kennen ze waarschijnlijk alle trucs. Ze hebben er zelfs de meeste van uitgevonden. Maar ze kunnen wel nieuwe seizoenen van televisieseries maken. Vandaar: Loki Seizoen 2.

De Populaire Marvel’s Disney+ Serie: Loki

De show, die mogelijk de populairste is van alle Marvel’s Disney+ series (een beetje moeilijk te zeggen op streaming, waar er geen ratings zijn), is ook de eerste show die terugkeert voor een tweede seizoen van tijdreizende, universum-hoppende avonturen. Alle belangrijke sterren van de serie zijn terug, inclusief Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, en Owen Wilson.

Nieuwe Toevoegingen aan Loki Seizoen 2

Nieuwe toevoegingen aan dit seizoen zijn Oscar winnaar Ke Huy Quan, en, ondanks zijn juridische problemen, Jonathan Majors als tenminste één variant van Kang de Veroveraar. Die variant, die werd gehint aan het einde van Ant-Man en de Wasp: Quantumania, is degene die verschijnt in de gloednieuwe trailer van Seizoen 2, die bevestigt dat de show dit najaar in première zal gaan.

Loki Seizoen 2: Belangrijke Details

Het persbericht van Disney bevestigt ook dat Michael Waldron, die Loki heeft gecreëerd en de hoofdschrijver van het eerste seizoen was, deze keer niet de hoofdschrijver is (hoewel hij wel uitvoerend producent blijft). In plaats daarvan is de man aan het hoofd van de schrijfkant deze keer Eric Martin.

Het eerste seizoen van “Loki” is de meest bekeken Marvel Studios serie op Disney+, en het tweede seizoen belooft nieuwe opwinding omdat het de beruchte God van het Kwaad in een nieuwe reeks avonturen met de TVA stuwt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning