Nieuwe Originele Disney Kortfilm: ‘Once Upon A Studio’ Gaat in Première in Oktober

De magische wereld van Walt Disney blijft ons verbazen. In oktober krijgen we de kans om een gloednieuwe originele korte film te beleven, getiteld ‘Once Upon A Studio’.

543 Disney Personages op Één Podium

‘Once Upon A Studio’ is niet zomaar een kortfilm. Deze bijzondere productie brengt maar liefst 543 Disney-personages samen uit meer dan 85 speelfilms en korte films. Het is een ongekende samenkomst van helden en schurken, prinsen en prinsessen, sidekicks en tovenaars, allemaal samengebracht in een combinatie van handgetekende en CG-animatie.

Première Tijdens ‘The Wonderful World of Disney’

De Walt Disney Animation Studios heeft aangekondigd dat deze nieuwe originele kortfilm zijn première zal beleven tijdens ‘The Wonderful World of Disney: Disney’s 100e Verjaardag Viering’. Deze speciale televisieshow wordt uitgezonden op ABC om 20.00 uur (8/7c) op 15 oktober. ABC viert deze herfst de 100e verjaardag van Disney met een avond vol magisch entertainment, gepresenteerd door Kelly Ripa.

De avond start met een aflevering van AFV en biedt vervolgens een reeks exclusieve momenten met Kelly Ripa en een voorproefje van aankomende Disney-projecten.

Het Verhaal achter ‘Once Upon a Studio’

Deze unieke film vertelt het verhaal van een all-star ensemble van geliefde personages uit de Walt Disney Animation Studios. Ze komen samen voor een vreugdevolle, vermakelijke en emotionele reünie terwijl ze poseren voor een spectaculaire groepsfoto ter gelegenheid van Disney’s 100e verjaardag.

De film wordt geregisseerd door Dan Abraham en Trent Correy en geproduceerd door Yvett Merino en Bradford Simonsen. Zet 15 oktober in je agenda, want dan maakt ‘Once Upon A Studio’ zijn uitzenddebuut op ABC.

Bekijk de Officiële Trailer

Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Neem een kijkje naar de officiële trailer van de film. De beelden beloven een film die zowel jong als oud zal betoveren.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning