Nieuwe Series op Apple TV+ in Juli 2024

Introductie:

Apple TV+ blijft zichzelf overtreffen met een indrukwekkende lijst van nieuwe series die deze zomer verschijnen. Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, aangrijpende drama’s of luchtige komedies, de maand juli heeft voor ieder wat wils. Panda Bytes duikt in het aanbod en geeft je een uitgebreide kijk op wat je kunt verwachten.

Sunny - Start 10 Juli

Sunny, gebaseerd op het boek The Dark Manual van Colin O’Sullivan, brengt een donkere komedie naar het scherm. De serie volgt Suzie Sakamoto (gespeeld door Rashida Jones), een Amerikaanse vrouw die in Kyoto woont. Na een tragisch vliegtuigongeluk waarbij haar man Masa (Hidetoshi Nishijima) en zoon verdwijnen, staat Suzie’s leven op zijn kop. De komst van een huishoudrobot genaamd Sunny (Joanna Sotomura), geschonken door Masa’s elektronica bedrijf, verandert alles. Aanvankelijk afkerig van Sunny, groeit Suzie al snel naar de robot toe. Samen ontdekken ze schokkende waarheden over Masa’s werk en zijn mysterieuze verdwijning. Verwacht een mix van humor, mysterie en emotie in deze unieke serie die op 10 juli beschikbaar is op Apple TV+.

Me - Start 12 Juli

Me is een coming-of-age superheldendrama over de 12-jarige Ben (Lucian-River Chauhan), die ontdekt dat hij kan veranderen in iedereen die hij ontmoet. Deze shapeshifter navigeert door de tumultueuze wereld van de middelbare school met de hulp van zijn stiefzus Max (Abigail Pniowsky). Terwijl Ben zijn krachten leert beheersen, ontrafelt hij de geheimen achter de tragedies die zijn gemeenschap teisteren. Dit ontroerende en spannende verhaal is vanaf 12 juli te zien en is een must-see voor jong en oud.

Lady in the Lake - Start 19 Juli

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Laura Lippman, brengt Lady in the Lake ons terug naar Baltimore in 1966. De serie volgt de levens van Maddie Schwartz (Natalie Portman) en Cleo Sherwood (Moses Ingram). Maddie, een huisvrouw die journalist wil worden, raakt geobsedeerd door de verdwijning van een 11-jarig meisje. Dit brengt haar op ramkoers met Cleo, een hardwerkende vrouw die probeert te overleven in een door mannen gedomineerde wereld. De ontdekking van een vrouw in een meer verbindt hun levens op onverwachte manieren. Dit meeslepende drama, dat op 19 juli in première gaat, belooft spanning en diepgang.

Time Bandits - Start 24 Juli

Time Bandits, een herinterpretatie van de gelijknamige film uit 1981, is een fantasie-avontuur voor alle leeftijden. Het verhaal volgt de 11-jarige geschiedenisnerd Kevin (Kal-El Tuck) die een tijdreisportaal in zijn slaapkamer ontdekt. Samen met een bont gezelschap van dieven reist hij door tijd en ruimte. Met Penelope (Lisa Kudrow) aan het roer, beleven ze talloze avonturen om Kevin’s ouders en de wereld te redden. Deze avontuurlijke serie, beschikbaar vanaf 24 juli, zal zowel jong als oud betoveren.

Women in Blue - Start 31 Juli

Women in Blue is een Spaanstalig misdaaddrama dat zich afspeelt in 1971. De serie volgt vier vrouwen die deel uitmaken van de eerste vrouwelijke politie-eenheid van Mexico. Geïnspireerd door waargebeurde verhalen, ontdekken ze al snel dat hun eenheid is opgericht als publiciteitsstunt om de aandacht van een seriemoordenaar af te leiden. Maria (Bárbara Mori), Ángeles (Ximena Sariñana), Gabina (Amorita Rasgado) en Valentina (Natalia Téllez) besluiten hun eigen geheime onderzoek te starten om de moordenaar te stoppen. Deze krachtige serie, die op 31 juli verschijnt, belicht de strijd voor gelijkheid en rechtvaardigheid in een conservatieve samenleving.

Conclusie: Een Zomer vol Spannende Nieuwe Series op Apple TV+

Apple TV+ brengt deze zomer een diverse en boeiende reeks nieuwe series naar het scherm, en wij bij Panda Bytes kunnen niet wachten om alles te zien. Van de donkere komedie Sunny, waarin een huishoudrobot helpt bij het ontrafelen van een mysterieus familieverleden, tot het inspirerende superheldendrama Me, waar een jongen zijn unieke krachten ontdekt tijdens zijn middelbare schooltijd. Lady in the Lake neemt ons mee naar het Baltimore van de jaren ’60 met een intrigerend misdaaddrama, terwijl Time Bandits ons door tijd en ruimte voert in een avontuurlijk epos voor alle leeftijden. De Spaanstalige serie Women in Blue belicht de moedige vrouwen die zich een weg banen in een door mannen gedomineerde politie-eenheid in het Mexico van 1971.

Deze veelzijdige line-up biedt iets voor iedereen, van intrigerende mysteries tot historische avonturen en krachtige verhalen over gelijkheid en rechtvaardigheid. Het is duidelijk dat Apple TV+ zijn reputatie van kwalitatieve en diverse content hooghoudt. Voor fans van boeiende verhalen en meeslepende karakters, is juli een maand om naar uit te kijken. Blijf Panda Bytes volgen voor de laatste updates en diepgaande recensies van deze nieuwe series. Geniet van een zomer vol entertainment!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning