NordVPN en de oplossing voor Netflix’s gedeeld wachtwoordverbod

Er is een mogelijke oplossing voor het onlangs ingevoerde Netflix’s verbod op wachtwoorddeling. NordVPN heeft onthuld dat zijn gratis Meshnet-netwerk verkeersrouteringsfunctionaliteit mogelijk maakt.

Het verbod op wachtwoord delen door Netflix

Op 23 mei ging Netflix’s langverwachte verbod op wachtwoord delen wereldwijd van kracht, met waarschijnlijk meer regio’s die zullen volgen. Gebruikers die hun abonnement buiten hun huishouden delen in het VK, de VS, Australië, Singapore, Brazilië, Mexico en enkele Europese landen zoals Italië en Frankrijk hebben waarschijnlijk al de waarschuwingsmail ontvangen.

Netflix geeft je twee opties: je vrienden van je account verwijderen, of je abonnement upgraden door een extra bedrag te betalen. Geen van beide opties is ideaal voor diegenen die gewend zijn om samen toegang te krijgen tot de gigantische streamingdienst.

Gelukkig heeft een van de populairste VPN-diensten rondom een oplossing voor dit probleem. Lees verder als we uitleggen hoe de Meshnet-functie van NordVPN je mogelijk overal kan laten kijken.

Hoe maak je verbinding met de Wi-Fi van vrienden met NordVPN

Degenen die bekend zijn met de wereld van virtuele privénetwerken weten al dat een VPN beveiligingssoftware is die wordt gebruikt om het IP-adres van mensen te spoofen, hetzij voor betere privacy of om geo-beperkingen online te omzeilen. De laatste is precies de reden waarom de beste Netflix VPN’s steeds populairder zijn geworden onder gebruikers die op de hoogte willen blijven van hun favoriete shows tijdens het reizen in het buitenland.

Echter, als een dienst het delen van accounts verbiedt, zou het niet genoeg zijn om verbinding te maken met een server in hetzelfde land waar het abonnement is uitgegeven. Om toegang te blijven houden tot het Netflix-account van je vriend, moet je onder dezelfde internetverbinding surfen, met dat specifieke IP.

De Meshnet functie van NordVPN

NordVPN Meshnet stelt gebruikers in staat om een meshnetwerk te creëren waar tot 60 apparaten tegelijkertijd op dezelfde Wi-Fi kunnen worden aangesloten. Dat is perfect voor teams die op afstand werken of, in dit geval, voor toegang tot online diensten die IP-adresgebaseerde beperkingen handhaven.

Meshnet lost het probleem op dat verschillende apparaten fysiek aanwezig moeten zijn op dezelfde locatie om dezelfde Wi-Fi-dekking en IP-adres te

Hoe werkt NordVPN Meshnet?

NordVPN Meshnet werkt door het verkeer over de verschillende apparaten die zijn verbonden in het meshnetwerk te routeren. Dit betekent dat niet alleen iedereen zal lijken te browsen vanaf hetzelfde IP-adres, maar de verbinding tussen apparaten zal ook worden versleuteld voor betere privacy en beveiliging.

Het activeren van de geavanceerde functie is vrij eenvoudig. Ga na het inloggen op je NordVPN-app naar het tabblad Meshnet om uitnodigingen te sturen naar andere vrienden met actieve NordVPN-abonnementen.

Andere toepassingen van NordVPN Meshnet

Naast het routeren van internetverkeer en het helpen van gebruikers bij het toegang krijgen tot diensten die IP-adresgebaseerde beperkingen handhaven, biedt Meshnet veel andere voordelen en mogelijkheden.

VPN-verbinding delen

Meshnet stelt gebruikers in staat om hun apparaat in een VPN-server te veranderen, zodat vrienden en familieleden kunnen profiteren van de beveiliging van NordVPN zonder abonnement.

Multiplayer Gaming

Meshnet werkt als een virtueel Local Area Network (LAN). Vrienden kunnen overal ter wereld multiplayer-spellen samen spelen zonder dat er LAN-kabels nodig zijn.

Bestandsdeling

Met Meshnet kun je bestanden bijna onmiddellijk delen met je familie, vrienden en collega’s zonder deze op een andere server of cloudruimte te hoeven hosten. Dit is ideaal voor teams die op afstand aan gezamenlijke projecten werken.

In conclusie, NordVPN’s Meshnet kan een effectieve oplossing zijn voor Netflix’s gedeeld wachtwoordverbod, en biedt ook nog tal van andere voordelen.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning